Четвертий заплив «Піраній КРОКу» завершено! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Четвертий заплив «Піраній КРОКу» завершено!

11 грудня 2014 Новини та події

8 грудня 2014 року відбулося закриття проекту неформальної освіти «Піраньї КРОКу – студенти-підприємці», спрямованого на розвиток підприємницьких навичок у молоді.

18 учасників проекту – студентів 3–5 курсів Університету та коледжів, які пройшли попередній відбір, були розподілені на 3 команди. Кожна з команд отримала завдання розробити бізнес-план одного з підприємств (центр профорієнтації, школа англійської мови, студентська туристична фірма).

Протягом 1,5 місяця, крім роботи над бізнес-планами, студенти відвідали 11 тренінгів із професійного та 6 тренінгів з особистісного розвитку, а також 4 історії успіху. Тренерами та спікерами проекту виступили спеціалісти компаній-партнерів, успішні бізнесмени та бізнес-тренери.

Завершився проект захистом студентських розробок перед членами журі та гостями проекту. Найкращою визнана команда «Студентська туристична фірма».  Вітаємо переможців та бажаємо всім іншим учасникам реалізувати свої бізнес-плани!

Для «Піраньок» був організований справжній випуск. Їм вручили сертифікати й подарунки на згадку про проект.

Четвертий заплив щойно завершився, проте ми з нетерпінням очікуємо на наступний, ювілейний. Упевнені, що він принесе не менше користі для студентів, які прагнуть здобути практичні навички! 

Оновлено: Четвер, 18 грудня 2014 17:08