Конференція учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО: нові знання та здобутки — Університет «КРОК»
Версія для друку

Конференція учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО: нові знання та здобутки

06 грудня 2014 Новини та події

28 листопада 2014 року в Київському технічному ліцеї відбулася XVI Всеукраїнська конференція учнів асоційованих шкіл ЮНЕСКО «Модель ідеального суспільства за Шевченком: освітні ініціативи ЮНЕСКО задля гармонізації відносин у полікультурному світі відповідно до принципів «Нового гуманізму». КЕПІТ є членом «Асоційованих шкіл ЮНЕСКО», тому його студенти також взяли участь у цій конференції. Так, Коледж на заході представляли студенти 1 та 2 курсу програми «КЕПІТ-Ексклюзив» Анастасія Василевська, Анна Бабенко, Анастасія Наконечна та Маріанна Данілова під керівництвом директора Коледжу Сумбаєвої Людмили Петрівни і викладача української мови та літератури Степаненко Наталії В’ячеславівни.

На конференції можна було дізнатися багато цікавих фактів про життя та творчість Т.Г. Шевченка і ЮНЕСКО. Учні з різних міст України, які представляли свої навчальні заклади, мали можливість знайти нових друзів, відчути себе справжніми лідерами, а головне – поспілкуватися з багатьма цікавими людьми, почути їхню думку щодо тематики конференції та пізнати щось нове.

Конференція тривала два дні, протягом яких наші студенти змогли проявити свою кмітливість. Варто зазначити, що КЕПІТ на заході презентував себе надзвичайно успішно. Синквейн студентів «КРОК» увійшов до десятки найкращих синквейнів конференції. А відео про толерантні міжнародні відносини, яке студенти КЕПІТу підготували разом з учасниками медіа-групи «KMG», майже одноголосно було визнане найкращим.

Тож міжнародна конференція подарувала нашим студентам не лише море позитивних емоцій, а й низку важливих перемог!


Оновлено: Четвер, 05 лютого 2015 16:52