«КРОКівці» побували в Молодому театрі — Університет «КРОК»
Версія для друку

«КРОКівці» побували в Молодому театрі

27 листопада 2014 Новини та події

Всесвітньо відомий шедевр класика німецької літератури Фрідріха Шиллера «Підступність і кохання», що вже понад два століття не сходить із провідних сцен світу, розповідає дивовижну історію піднесення леді Мільфорд, яка прагне досягти найвищих вершин слави, багатства й жіночого щастя. Її врода, розум та хитрість змушують тремтіти, а її підступність не знаходить спротиву навіть у найвигадливіших інтриганів. Проте на шляху в цієї жінки стає чисте, ніжне, палке кохання. Чи зможе воно протистояти силі підступності?

Саме про кохання йдеться у виставі режисера Андрія Білоуса, лауреата «Київської пекторалі». Хоча зазвичай цю п’єсу інтерпретують інакше, виносячи на перший план тему держави та її впливу на життя простої людини.

«КРОКівці» – представники Культурного центру Університету, які завітали 22 листопада до Молодого театру, були в захваті від сучасної та проникливої постановки, емоційної та натхненної гри акторів, якісного музичного супроводу та хореографії, чудових костюмів та цікавих декорацій. Захоплюючу історію неперевершено передав дует Лілії Ребрик та Станіслава Бжезінського.

Дякуємо Молодому театру за прекрасний вечір і бажаємо йому якнайбільше таких захоплюючих, глибоких постановок та вдячних глядачів!

Оновлено: Неділя, 30 листопада 2014 18:04