Добро творити легко! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Добро творити легко!

20 листопада 2014 Новини та події

Студенти Університету «КРОК» вже понад 10 років займаються благодійністю. Зокрема, опікуються дитячим будинком-інтернатом для дітей-інвалідів у місті Цюрупинську (Херсонська область).

Активісти Університету та представники Студентської ради кілька разів на рік їздять до вихованців дитячого будинку-інтернату та спілкуються з дітлахами, даруючи їм своє тепло та дружню підтримку. Також в Університеті проводяться благодійні збори речей, іграшок і коштів на подарунки та речі першої необхідності, які адміністрація дитячого будинку приймає з вдячністю.

Влаштувавшись на роботу, наші студенти залучають свої компанії до доброї справи. Так, активістка Студентської ради Дар’я Чмерук провела низку акцій серед співробітників боргового агентства «Пристав», в якому вона працює, та зібрала іграшки й речі для дитячого будинку.

Дякуємо працівникам компанії за небайдужість і нагадуємо, що вже зовсім скоро розпочнуться зимові свята, а отже, студенти «КРОКу» традиційно вирушать у Цюрупинськ із подарунками до Дня Святого Миколая.

Приєднуйтеся і Ви!

Дізнатися детальну інформацію можна за телефоном: 063-953-74-87, Наталія Олександрівна.

Оновлено: П'ятниця, 21 листопада 2014 16:54