Зустріч із представниками Ріелторської палати України — Університет «КРОК»
Версія для друку

Зустріч із представниками Ріелторської палати України

07 листопада 2014 Новини та події

Протягом останніх років зміцнилися стосунки між студентсько-викладацьким складом Київського коледжу нерухомості і представниками професійного середовища ріелторів України. Залучення до викладання дисципліни «Ріелторська діяльність» у різні роки таких добре знаних серед фахівців у галузі нерухомості керівників ріелторських структур, як О.О. Бондаренко, В.В. Несин, О.В. Полховська, А.А. Топал, сприяло зацікавленню студентів професією «ріелтор», їхньому активному входженню до середовища учасників ринку нерухомості. Приємно і важливо для авторитету Коледжу, що серед засновників і керівників ріелторських фірм є чимало випускників нашого навчального закладу.

Головною темою зустрічі, що нещодавно відбулася між представниками Ріелторської палати України та Київського коледжу нерухомості, стало обговорення шляхів підготовки фахівців у кризових умовах. Учасники зустрічі підкреслили важливість саме системної підготовки та перепідготовки фахівців-ріелторів, наголосивши на особливій ролі в цих процесах Київського коледжу нерухомості, що має багатий і унікальний досвід роботи за відповідним напрямом.

Було визначено низку спільних кроків, спрямованих на залучення студентів Київського коледжу нерухомості до заходів, які проводить ріелторська спільнота, досягнуто домовленості про взаємодію в підготовці нових програм навчання і підвищення кваліфікації ріелторів на базі Університету й Коледжу.

Особливе схвалення і підтримку професіоналів-ріелторів викликало те, що наш заклад є практико-орієнтованим. Студенти вже під час навчання мають можливість встановити потрібні контакти з яскравими та успішними особистостями з професійного світу, пройти під їхнім керівництвом практику.

Оновлено: Неділя, 16 листопада 2014 17:14