Майстер-клас для студентів від «ADIDAS Group» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Майстер-клас для студентів від «ADIDAS Group»

29 жовтня 2014 Новини та події

Проект «Future PROFESSIONALS» («Майбутні професіонали») – програма профорієнтації для молоді. Це можливість для студентів зробити впевнений крок у доросле життя, у великий світ професій та бізнесу.

Проект реалізується у форматі занять-консультацій, тренінгів, майстер-класів і включає:

  • знайомство з професіями, компаніями, сучасними технологіями
  • зустріч та спілкування з ТОП-менеджерами
  • практичну участь у роботі компанії (тренінги, майстер-класи)

24 жовтня 2014 року в рамках проекту на фірмі «ADIDAS» відбувся тренінг та майстер-клас, ініціатором якого стало відділення економіки Малої академії наук учнівської молоді. Організувала зустріч із представниками фірми завідувач відділення Аліна Миколаївна Піліна.

Від Коледжу економіки, права та інформаційних технологій на майстер-класі були присутні студенти ІІ курсу спеціальності «Фінанси і кредит» (спеціалізована програма «КЕПІТ-Ексклюзив»), завідувач економічного відділення Коледжу Новіцька Наталія Костянтинівна, завідувач юридичного відділення та відділення ІТ Головко Світлана Анатоліївна, провідний методист Гурінова Леся Олександрівна.

Проект «ТЕО-ПРАКТ: від теорії до практичного застосування»  надав можливість студентам ознайомитися зі специфікою роботи та технологіями на підприємстві, набути практичних навичок і професійних знань, взявши участь у майстер-класі та отримавши символічні подарунки від «ADIDAS Group» (брелоки).

Ми вдячні менеджерам  проекту, які поділилися своїм досвідом зі студентами,  і бажаємо їм успіхів та процвітання. Також висловлюємо вдячність А. М. Піліній, завідувачу відділення економіки МАН, за запрошення відвідати «ADIDAS Group».

Оновлено: Понеділок, 03 листопада 2014 18:56