Фестиваль неідеальних людей — Університет «КРОК»

Найближчим часом

Фестиваль неідеальних людей

16 березня 2019 Архів оголошень

16 березня 2019 року в Університеті «КРОК» відбудеться грандіозне дійство – психолого-освітньо-сімейний захід «Фестиваль неідеальних людей».

Прагнете постійного саморозвитку і знаєте, що немає межі досконалості? Вважаєте, що ідеальною людиною стати неможливо, але можливо прагнути стати кращою версією себе? Цікавитеся можливостями психології та управління власним розвитком? Хочете прокачати свої персональні навички? Чи обираєте новий навчальний заклад і маєте бажання дізнатися більше інформації, як підготуватися до вступу? У Вас є запитання щодо освітніх можливостей, умов та особливостей навчання і додаткових переваг в освітній корпорації «КРОК»?

Тоді вам до нас! Завітайте на Фестиваль неідеальних людей!

Ми підготували 20 майстер-класів, тренінгів, консультацій для дітей і дорослих!

На школярів очікують лідерські квести, профорієнтаційні зустрічі, тренінги креативності тощо. Батькам ми пропонуємо 6 найгарячіших тем для вдосконалення батьківських навичок і прокачки батьківського менеджменту.

Фахівці – психологи, НR, всі зацікавлені мають нагоду дізнатися відповіді на професійні запитання від найкращих професіоналів. Формат фестивалю: відкриті презентації, майстер-класи, тренінги тощо.

Встигни зареєструватися

 

Оновлено: Понеділок, 18 березня 2019 09:45
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів оголошень » Фестиваль неідеальних людей