Фільтрувати матеріали за датою: грудня 2021 — Університет «КРОК» — Університет «КРОК» https://www.krok.edu.ua Thu, 09 May 2024 19:22:52 +0300 Joomla! - Open Source Content Management uk-ua Новорічне привітання Ректора Університету «КРОК»! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4515-novorichne-pryvitannia-rektora-universytetu-krok https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4515-novorichne-pryvitannia-rektora-universytetu-krok Новорічне привітання Ректора Університету «КРОК»!

Шановні викладачі, співробітники,
студенти, аспіранти Університету «КРОК»!
Шановна КРОКівська родино! 

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Thu, 30 Dec 2021 10:24:00 +0200
Автобусні навчальні екскурсії від «Київград-Тур»: в об’єктиві – Київ та «Сокиринці-Тростянець» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4513-avtobusni-navchalni-ekskursii-vid-kyivhrad-tur-v-ob-iektyvi-kyiv-ta-sokyryntsi-trostianets https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4513-avtobusni-navchalni-ekskursii-vid-kyivhrad-tur-v-ob-iektyvi-kyiv-ta-sokyryntsi-trostianets Автобусні навчальні екскурсії  від «Київград-Тур»: в об’єктиві – Київ та «Сокиринці-Тростянець»

Багато років єднає творча співпраця кафедри туризму та туристичного підприємства «Київград-Тур».

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Mon, 27 Dec 2021 20:32:31 +0200
Вітаємо з успішним захистом Тимошенка Андрія Володимировича! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4512-vitaiemo-z-uspishnym-zakhystom-tymoshenka-andriia-volodymyrovycha https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4512-vitaiemo-z-uspishnym-zakhystom-tymoshenka-andriia-volodymyrovycha Вітаємо з успішним захистом Тимошенка Андрія Володимировича!

23 грудня 2021 року в Університеті «КРОК» відбулося засідання Спеціалізованої вченої ради Д 26.130.01.

]]>
[email protected] (www.facebook.com/TRUEMAKER) Новини та події Thu, 23 Dec 2021 16:04:45 +0200
Проєкт «Теens' Skills-Up Club» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4511-proiekt-teens-skills-up-club https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4511-proiekt-teens-skills-up-club Проєкт «Теens' Skills-Up Club»

Останнім часом світ стрімко змінюється. Прискорений ритм життя разом із нестабільністю і мінливими зовнішніми умовами чітко дають зрозуміти, що сьогодні ми живемо у нелегких умовах. І розвиток саме стресостійкості особливо важливий для молоді.

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Wed, 22 Dec 2021 18:59:49 +0200
У рамках проєкту ЄС Еразмус+ «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA» відбувся перший кастинг студентів-учасників проєкту спеціальності «Журналістика» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4510-mizhnarodnyi-proiekt-z-dualnoi-osvity-coopera-pershyi-kastynh https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4510-mizhnarodnyi-proiekt-z-dualnoi-osvity-coopera-pershyi-kastynh У рамках проєкту ЄС Еразмус+  «Інтеграція дуальної вищої освіти в Молдові та Україні/COOPERA»  відбувся перший кастинг студентів-учасників проєкту спеціальності «Журналістика»

У рамках Міжнародного проєкту з дуальної освіти COOPERA відбувся перший кастинг студентів-учасників проєкту спеціальності «Журналістика».

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Wed, 22 Dec 2021 18:48:16 +0200
Міжнародний науково-практичний семінар «Інтернаціоналізація вищої освіти в Україні: європейський контекст і вітчизняні практики» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4509-mizhnarodnyi-naukovo-praktychnyi-seminar-internatsionalizatsiia-vyshchoi-osvity-v-ukraini-ievropeiskyi-kontekst-i-vitchyzniani-praktyky https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4509-mizhnarodnyi-naukovo-praktychnyi-seminar-internatsionalizatsiia-vyshchoi-osvity-v-ukraini-ievropeiskyi-kontekst-i-vitchyzniani-praktyky Міжнародний науково-практичний семінар «Інтернаціоналізація вищої освіти в Україні: європейський контекст і вітчизняні практики»

У жовтні 2021 року відбувся міжнародний науково-практичний семінар «Інтернаціоналізація вищої освіти в Україні: європейський контекст і вітчизняні практики», організований Українським державним центром міжнародної освіти за участі та підтримки Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України, Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, Національного Еразмус+ офісу в Україні, МБФ «Міжнародний фонд досліджень освітньої політики», факультету Artes Liberales Варшавського університету та громадської організації «Інноваційний університет».

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Wed, 22 Dec 2021 18:33:27 +0200
Збори Студентської ради Університету «КРОК» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4508-zbory-studentskoi-rady-universytetu-krok https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4508-zbory-studentskoi-rady-universytetu-krok Збори Студентської ради Університету «КРОК»

18 грудня 2021 року відбулися збори Студентської ради Університету «КРОК» разом з найактивнішими студентами.

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Wed, 22 Dec 2021 18:12:26 +0200
Майстер-клас із гончарства від Плисенка Павла – студента спеціальності «Туризм» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4507-maister-klas-iz-honcharstva-vid-plysenka-pavla-studenta-spetsialnosti-turyzm https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4507-maister-klas-iz-honcharstva-vid-plysenka-pavla-studenta-spetsialnosti-turyzm Майстер-клас із гончарства від Плисенка Павла – студента спеціальності «Туризм»

Як гарно, що серед нашої туристичної кроківської спільноти, є справжній гончар! На початку грудня 2021 р., на завершення вивчення курсу «Спадщина ЮНЕСКО у туризмі», Плисенко Павло, студент 3 курсу спеціальності «Туризм» (група Тур-20), провів майстер-клас з гончарства.

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Mon, 20 Dec 2021 16:14:41 +0200
До прийдешніх свят має смакувати https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4506-do-pryideshnikh-sviat-maie-smakuvaty https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4506-do-pryideshnikh-sviat-maie-smakuvaty До прийдешніх свят має смакувати

16 грудня 2021 року студенти 4 курсу Коледжу Університету КРОК спеціальності «Готельно-ресторанна справа», перебуваючи на професійній практиці, долучилися до практичних занять з приготування смаколиків до новорічних свят.

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Mon, 20 Dec 2021 16:09:41 +0200
Щиросердно вітаємо ректора Університету «КРОК», професора Лаптєва С.М.! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4505-shchyroserdno-vitaiemo-rektora-universytetu-krok-profesora-laptieva-s-m https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4505-shchyroserdno-vitaiemo-rektora-universytetu-krok-profesora-laptieva-s-m Щиросердно вітаємо ректора Університету «КРОК», професора Лаптєва С.М.!

Відповідно до постанови Верховної Ради України «Про Почесну грамоту та Грамоту Верховної Ради України» за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної освіти та науки, плідну організаторську і навчально-наукову діяльність, підготовку висококваліфікованих фахівців, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагородити

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Mon, 20 Dec 2021 14:36:14 +0200
Допомагати легко! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4495-dopomahaty-lehko https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4495-dopomahaty-lehko Допомагати легко!

Подаруйте шанс на краще життя тваринам, які живуть у притулках та приєднуйтесь до благодійного фонду «Вусатий КРОК».

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Sun, 19 Dec 2021 16:42:00 +0200
Психологічний тренінг у рамках проєкту «Норвегія-Україна» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4504-psykholohichnyi-treninh-u-ramkakh-proiektu-norvehiia-ukraina https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4504-psykholohichnyi-treninh-u-ramkakh-proiektu-norvehiia-ukraina Психологічний тренінг у рамках проєкту «Норвегія-Україна»

16 грудня 2021 року в Університеті «КРОК» у навчально-науковому інституті менеджменту безпеки було проведено психологічний тренінг на тему: «Оптимізація навичок соціальної комунікації» зі слухачами курсів підвищення кваліфікації (Проєкт «Норвегія-Україна»), за спеціальністю «Забезпечення безпеки бізнесу в Україні».

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Fri, 17 Dec 2021 15:17:59 +0200
Презентація науково-освітнього проєкту «Україна – Світ: офіційна та культурна дипломатія Перші представники незалежної України» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4503-prezentatsiia-naukovo-osvitnoho-proiektu-ukraina-svit-ofitsiina-ta-kulturna-dyplomatiia-pershi-predstavnyky-nezalezhnoi-ukrainy https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4503-prezentatsiia-naukovo-osvitnoho-proiektu-ukraina-svit-ofitsiina-ta-kulturna-dyplomatiia-pershi-predstavnyky-nezalezhnoi-ukrainy Презентація науково-освітнього проєкту «Україна – Світ: офіційна та культурна дипломатія Перші представники незалежної України»

16 грудня 2021 року в Університеті «КРОК» відбулась унікальна подія – презентація науково-освітнього проєкту «Україна – Світ 30 (104): офіційна та культурна дипломатія. Перші представники незалежної України».

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Thu, 16 Dec 2021 15:36:48 +0200
Дискусійна панель СНТ на тему «Становище прав людини у політично кризових суспільствах» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4502-diskusijna-panel-snt-na-temu-stanovishche-prav-lyudini-u-politichno-krizovikh-suspilstvakh https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4502-diskusijna-panel-snt-na-temu-stanovishche-prav-lyudini-u-politichno-krizovikh-suspilstvakh Дискусійна панель СНТ на тему «Становище прав людини у політично кризових суспільствах»

В рамках відзначення Міжнародного дня захисту прав людини 13 грудня 2021 року активісти Студентського наукового товариства Коледжу стали спікерами Дискусійної панелі на тему «Становище прав людини у політично кризових суспільствах».

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Wed, 15 Dec 2021 16:38:31 +0200
Intercultural Studies: Crossing Borders https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4501-intercultural-studies-crossing-borders https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4501-intercultural-studies-crossing-borders Intercultural Studies: Crossing Borders

З 15 листопада до 03 грудня 2021 року у форматі серії Teams-конференцій в Університеті відбувся VІ Науково-практичний студентський круглий стіл «Стратегії міжкультурної комунікації в сучасному світі: культура, політика, економіка, право».

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Tue, 14 Dec 2021 17:49:03 +0200
Студенти Фахового коледжу – учасники щорічного столичного студентського балу «Віденська казка» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4500-studenty-fakhovoho-koledzhu-uchasnyky-shchorichnoho-stolychnoho-studentskoho-balu-videnska-kazka https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4500-studenty-fakhovoho-koledzhu-uchasnyky-shchorichnoho-stolychnoho-studentskoho-balu-videnska-kazka Студенти Фахового коледжу – учасники щорічного столичного студентського балу «Віденська казка»
11 грудня 2021 року у приміщенні Київського Національного Університету Технологій та Дизайну відбувався щорічний молодіжний мистецький івент бального танцю серед столичного студентства «Віденська казка» від Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).
]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Tue, 14 Dec 2021 16:31:05 +0200
«Жива спадщина» і туризм: українська традиційна вишивка. Професійна студія від фахівця https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4499-zhyva-spadshchyna-i-turyzm-ukrainska-tradytsiina-vyshyvka-profesiina-studiia-vid-fakhivtsia https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4499-zhyva-spadshchyna-i-turyzm-ukrainska-tradytsiina-vyshyvka-profesiina-studiia-vid-fakhivtsia «Жива спадщина» і туризм: українська традиційна вишивка. Професійна студія від фахівця

Нематеріальна культурна спадщина – «жива спадщина» – це надбання світової цивілізації і потужний туристичний ресурс. Тому, для студентів спеціальності «Туризм» пропонується вибіркова дисципліна «Спадщина ЮНЕСКО та туризм», на якій вивчається туристичний потенціал, насамперед, Всесвітньої культурної і природної спадщини та нематеріальної культурної спадщини.

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Tue, 14 Dec 2021 15:55:56 +0200
Студенти Фахового коледжу – учасники Фестивалю автентики «Крізь призму українських традицій» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4498-studenty-fakhovoho-koledzhu-uchasnyky-festyvaliu-avtentyky-kriz-pryzmu-ukrainskykh-tradytsii https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4498-studenty-fakhovoho-koledzhu-uchasnyky-festyvaliu-avtentyky-kriz-pryzmu-ukrainskykh-tradytsii Студенти Фахового коледжу – учасники Фестивалю автентики «Крізь призму українських традицій»

10 грудня 2021 року у приміщенні Київського Національного Університету Технологій та Дизайну відбувалося чудове дійство – це фестиваль «Крізь призму українських традицій» від Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за участю студентства навчальних закладів міста.

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Mon, 13 Dec 2021 11:49:41 +0200
До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4497-do-vsesvitnoho-dnia-borotby-zi-snidom https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4497-do-vsesvitnoho-dnia-borotby-zi-snidom До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом!

9 грудня 2021 року в рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, що відзначається 1 грудня щорічно, в коледжі Університету «КРОК» відбувся інформаційно-просвітницький захід від Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з експертами Представництва Фундації АНТИСНІД-США в Україні, AHF Ukraine.

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Mon, 13 Dec 2021 11:32:50 +0200
Проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Менеджмент (англійська мова навчання)» https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4496-proiekt-onovlenoi-osvitno-profesiinoi-prohramy-menedzhment-anhliiska-mova-navchannia https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/4496-proiekt-onovlenoi-osvitno-profesiinoi-prohramy-menedzhment-anhliiska-mova-navchannia Проєкт оновленої освітньо-професійної програми «Менеджмент (англійська мова навчання)»

Відповідно до концепції освітньої діяльності Університету «КРОК» та з метою постійного вдосконалення змісту освітніх програм, Університет «КРОК» презентує для суспільного обговорення проєкт оновленої   освітньо-професійної програми «Менеджмент (англійська мова навчання)».

]]>
[email protected] (Далявська Тетяна Петрівна) Новини та події Mon, 13 Dec 2021 10:46:00 +0200