Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2019! — Університет «КРОК»

Минулі події

Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2019!

26 квітня 2019 Архів оголошень
До уваги активних, амбітних, небайдужих, результативних, орієнтованих на постійний особистий та суспільний розвиток студентів «КРОКу»!  Правління Асоціації випускників Університету «КРОК» оголошує Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2019!

Асоціація випускників «КРОКу» оголошує десятий Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» для кращих студентів своєї Alma Mater!

Мета Конкурсу: визнання, заохочення та нагородження студентів Університету, які мають високий інтелектуальний рівень, значні особисті досягнення і демонструють потенціал розвивати спільноту випускників та підтримувати Університет у майбутньому.

Учасниками Конкурсу можуть бути студенти денної форми навчання:
  • Університету (з 2-го курсу),
  • випускних курсів Коледжу, які мають активну життєву позицію і значні особисті досягнення в науці, громадському житті, спорті, розвитку студентства або інших сферах – в Університеті та за його межами.
За результатами Конкурсу може бути надано не менше двох стипендій студентам Університету (починаючи з 2 курсу) та/або студентам випускних курсів Коледжу денної форми навчання, що мають значні особисті досягнення в науці, культурному житті, спорті або розвитку студентства або інших сферах – в Університеті та за його межами.

Звертаємо увагу, що цього року вперше, крім «Зеленої премії», буде вручено призи в номінаціях «Підприємництво» та «Лідерство», а також підтримку на втілення проектних ідей в соціальній, освітній, екологічній або бізнес сферах, які у подальшому можуть бути реалізовані за участю випускників! Положення про Конкурс-2019, перелік та форми документів, необхідні для участі в Конкурсі, розміщені на сайті АВУ «КРОК».

Прийом заявок триває до 26 квітня 2019 року!

Будемо раді бачити конкурсантів та групи їх підтримки – студентів і викладачів – на Відкритому правління Асоціації випускників «КРОКу»!
13 травня 2019 року, о 19:00 (читальна зала).

 

Оновлено: Понеділок, 06 травня 2019 10:05
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Конкурс на здобуття стипендії АВУ «КРОК» – 2019!