ФОРУМ ДЛЯ ШКІЛ «КАР'ЄРА ЗІ ШКОЛИ: ВИБІР І ПЛАНУВАННЯ» — Університет «КРОК»
Версія для друку

ФОРУМ ДЛЯ ШКІЛ «КАР'ЄРА ЗІ ШКОЛИ: ВИБІР І ПЛАНУВАННЯ»

15 лютого 2018 Архів оголошень

Якщо ви бажаєте допомогти вашим учням знайти своє місце у світі професій та навчити їх планувати майбутню кар'єру, тоді беріть участь у Всеукраїнському форумі для шкіл «КАР'ЄРА ЗІ ШКОЛИ: ВИБІР І ПЛАНУВАННЯ», що відбудеться 15 лютого 2018 року в Києві.

 Центр «Розвиток КСВ», Career Hub та партнери проекту «КАРТА ПРОФЕСІЙ» вперше проводять Форум для шкіл, що об’єднає педагогів-новаторів, представників українських компаній та фахівців кар'єрного консультування для обміну знаннями і досвідом, щоб допомогти підліткам визначитись із майбутньою професією. Партнер заходу – Центр розвитку кар’єри «Університет економіки та права «КРОК». На заході буде презентована оригінальна програма занять проекту «КАРТА ПРОФЕСІЙ» для школярів 5-10 класів, а учасники форуму приєднаються до спільноти шкіл «КАР’ЄРА МРІЇ». В рамках спільноти вчителі отримають всі методичні матеріали та зможуть проводити пілотні заняття у своїх закладах, а також зможуть запрошувати успішних фахівців українських компаній та обмінюватись досвідом з колегами по всій країні.

В рамках Форуму також відбудуться:

• зустрічі з експертами профорієнтації, побудови та розвитку кар'єри;

• виступи провідних українських компаній, що підтримують професійний розвиток молоді;

• майстер-класи з проведення кар'єрних занять у школі.

Початок: 15 лютого 2018 р., 10:00-18:00

Адреса: Київ, вулиця Лагерна, 30-32 (Університет «КРОК»)

Участь безкоштовна. Для реєстрації необхідно до 5 лютого 2018 року заповнити форму, деталі на сайті www.careerhub.in.ua та у координатора проекту Тараса Деркача – [email protected], 044 292 02 48, моб. 093 440 50 28.

Про проект:

КАРТА ПРОФЕСІЙ – це унікальний освітній проект для школярів, що допомагає їм зрозуміти світ професій, важливі навички та кар'єрний шлях у різних професійних сферах. Мета проекту полягає в тому, щоб діти обирали майбутню професію свідомо, і для цього ми:

• розробили цікаві буклети про професійні сфери, навички і кар’єру;

• створили веб-сайт www.careerhub.in.ua про кар’єрний розвиток для поширення цих знань; 

• готуємо методичні матеріали для вчителів з проведення кар'єрних бесід для учнів 5-10 класів.

Партнери проекту: Астарта-Київ, Монсанто Україна, Сварог Вест Груп, Harveast Holding, Syngenta, Arzinger, Baker & McKenzie, DLA Piper, Василь Кісіль і Партнери, УкрСиббанк BNP Paribas Group, ПУМБ, Bakotech, SAP

Оновлено: Четвер, 15 лютого 2018 11:27