Круглий стіл «Підготовка фахівців для сфери нерухомості України» — Університет «КРОК»

Минулі події

Круглий стіл «Підготовка фахівців для сфери нерухомості України»

01 грудня 2016 Архів оголошень

Університет «КРОК» має давні традиції співпраці з бізнес-середовищем, адже ми є навчальним закладом, який майже 25 років готує майбутніх підприємців. І готує на високому рівні, з урахуванням побажань тих структур, куди йдуть працювати наші випускники.

Саме взаємодії навчального закладу, професійних громадських об'єднань і бізнесу присвячується захід, який відбудеться в Університеті «КРОК» 1 грудня 2016 року, – круглий стіл, присвячений підготовці фахівців для сфери нерухомості України.

Його співорганізаторами, в дусі кращих традицій корпоративної взаємодії і співпраці, виступають Центр економіки нерухомості, Коледж економіки, права та інформаційних технологій, кафедра економіки та менеджменту підприємства Університету «КРОК».

Про бажання і готовність долучитись до обговорення питань і проблем, актуальних для професійного середовища, повідомили:

  • Голова Всеукраїнської Асоціації фахівців оцінки Максимов Степан Йосипович;
  • Президент Спілки фахівців з нерухомого майна України Несин Віктор Васильович;
  • Голова Всеукраїнської Спілки оцінювачів України Трухан Валерій Павлович та Перший заступник Голови Лищенко Віктор Васильович;
  • Віце-президент Асоціації професійних управляючих нерухомістю України Топал Анатолій Анатолійович;
  • Професор кафедри мистецтвознавства та експертизи Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, д.т.н. Платонов Борис Олексійович.

Участь у заході також візьмуть девелопери, керівники бізнес-структур, які працюють на первинному та вторинному ринках нерухомості, представники банківської сфери, викладачі та випускники Коледжу та Університету.

Очікується гостра зацікавлена розмова, адже подібні зустрічі проводяться не так часто, а необхідність в обміні думками причетних до підготовки фахівців для сфери нерухомості і потенційних роботодавців назріла давно.

Контакти: 093 644-37-06, директор Центру економіки нерухомості Університету «КРОК» – Віктор Васильович Дзюбко

Оновлено: Понеділок, 05 грудня 2016 11:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Круглий стіл «Підготовка фахівців для сфери нерухомості України»