Реєстрація для участі у Всеукраїнському молодіжному економічному форумі — Університет «КРОК»

Минулі події

Реєстрація для участі у Всеукраїнському молодіжному економічному форумі

10 жовтня 2015 Архів оголошень

24 вересня 2015 року розпочинається перший тур конкурсу проектів в рамках Всеукраїнського молодіжного економічного форуму «Економіка України: шляхи виходу із кризи»

Реєстрація команд – учасників Форуму триває до 10 жовтня. Кількість осіб у кожній команді – від 3 до 5 (у тому числі до складу команди може входити викладач чи науковий керівник)

Всеукраїнський молодіжний економічний форум – це масштабний соціальний проект, завдання якого – виявити та об’єднати молодих українців, що прагнуть впливати на майбутнє України й бути активними учасниками розбудови її економіки.

Учасники заходу – школярі 6–11 класів та студенти професійно-технічних навчальних закладів, коледжів і технікумів, студенти вищих навчальних закладів з усіх регіонів нашої держави. Протягом трьох місяців вони шукатимуть шляхи виходу України з економічної кризи, дистанційно розв’язуватимуть відповідні завдання та створюватимуть проекти розвитку своїх міст і областей. Переможці першого туру конкурсу проектів – три шкільні і три студентські команди – продовжать боротьбу в другому турі.

Фінал конкурсу пройде 10–11 грудня в Києві, де команди-фіналісти презентуватимуть свої проекти. На Форумі буде визначено і нагороджено переможців, які отримають головний приз: дві премії від Університету «КРОК» у розмірі 10 000 грн. Кращі проекти учасників опублікують у збірці наукових статей.

Форум проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради та Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

До складу журі конкурсу проектів входять провідні експерти та науковці в галузі економіки, представники органів державної влади. Організатор заходу – Університет економіки та права «КРОК», співорганізатори – Коледж економіки, права та інформаційних технологій, Київський ліцей бізнесу.

Запрошуємо активну та небайдужу молодь долучитися до вирішення важливих економічних питань. Станьте частиною нового свідомого покоління українців!

Також запрошуємо соціально відповідальні компанії підтримати Форум, ставши партнером чи спонсором проекту.

Контактна інформація:

з питань реєстрації на участь у Форумі
Роменська Аніта
тел.: 093-594-92-20, (044) 455-57-12 (вн. 157)
e-mail: [email protected]

з питань співпраці
Поліщук Тамара
тел.: 063-163-27-88, (044) 455-57-12 (вн. 157)
e-mail: [email protected]

Оновлено: Понеділок, 12 жовтня 2015 14:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » Реєстрація для участі у Всеукраїнському молодіжному економічному форумі