З’їзд представників юридичних ВНЗ — Університет «КРОК»

Минулі події

З’їзд представників юридичних ВНЗ

30 червня 2015 Архів оголошень

30 червня 2015 року в приміщенні актової зали Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбудеться З’їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ.

Мета заходу – забезпечення реалізації частини другої статті 131 Конституції України, статті 12 Закону України «Про Вищу раду юстиції» та пункту 2 частини першої статті 92 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», беручи до уваги пункт 4 розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про забезпечення права на справедливий суд», і створення умов для добору кандидата до Вищої ради юстиції з числа суддів або суддів у відставці.

Делегатами від Університету «КРОК» стануть:

Доді Коріна Валеріївна – кандидат юридичних наук, доцент, завідувач секцією конституційного, адміністративного та міжнародного права на кафедрі державно-правових дисциплін.

Коваль Анна Миколаївна – кандидат юридичних наук, доцент, завідувач секцією цивільно-правових дисциплін на кафедрі державно-правових дисциплін.

Тарасова Ірина Вікторівна – кандидат юридичних наук, доцент, завідувач секцією кримінально-правових дисциплін на кафедрі державно-правових дисциплін

Оновлено: Понеділок, 06 липня 2015 19:12
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Найближчі проекти та події » Архів (Незабаром) » З’їзд представників юридичних ВНЗ