Менеджер із готельно-ресторанного бізнесу - Інна Князєва — Університет «КРОК»
Інна Князєва

Інна Князєва

Менеджер із навчання та розвитку персоналу готелю

«Hilton Kyiv»

Стисла професійна біографія

Почала кар‘єру в готельному бізнесі у 2010 році в одному з п’ятизіркових готелів Києва класу люкс, де мала нагоду працювати одразу з декількома департаментами, а згодом стала помічником генерального менеджера та директора з бізнес-розвитку. У 2012 році отримала запрошення від іншого київського готелю на посаду менеджера з навчання та розвитку персоналу, а вже у 2013 році обійняла ту ж посаду в готелі «Hilton Kyiv» і була одним із менеджерів, які відкривали цей готель.

 

Хто такий менеджер із готельно-ресторанного бізнесу?

Це людина, яка розуміє, що лідер і менеджер – два різні поняття. Беззаперечно, важливо здобути знання щодо процесів менеджменту, але ще важливіше бути лідером за природою.

Назвіть плюси та мінуси професії менеджера з готельно-ресторанного бізнесу

Плюси:

Великою перевагою професії є можливість розвивати готельний бізнес у зв’язку з тим, що він є достатньо молодим для України. Робота в готелі – це можливість постійно обмінюватися досвідом із закордонними колегами, подорожувати, виховувати в собі високі стандарти поведінки та професіоналізму.

Можливим мінусом для когось може видатися понаднормовість робочого дня, але якщо це не приносить задоволення – професія обрана не вірно.

У яких установах може працювати менеджер із готельно-ресторанного бізнесу?

Готелі міжнародного класу в Україні та за кордоном; у локальних та зарубіжних ресторанних брендах; у компаніях з організації подій; компаніях, що надають консультаційні послуги; девелоперських компаніях.

Якими особистими якостями, на Вашу думку, повинен володіти менеджер із готельно-ресторанного бізнесу?

Цілеспрямованість, відкритість, вміння адаптовуватися, ерудованість, наполегливість, рішучість, ініціативність, витримка, уважність до деталей.

Скажіть, на яку заробітну плату слід розраховувати людині, яка обрала для себе професію менеджера з готельно-ресторанного бізнесу?

Усе залежить від обраної сфери та рівня компанії.

Опишіть трьома реченнями Ваш робочий день

Зустрічі, планування, контроль.

Чи можете Ви розвінчати декілька найпоширеніших міфів про дану професію?

Для отримання роботи в готелі не обов’язково мати досвід, головне – бажання, старанність та вогник в очах.

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Проєктна діяльність » Проєктна група «SPG» » Проекти » «ПРОФ Fest V» » Менеджер із готельно-ресторанного бізнесу - Інна Князєва