Циклова комісія з економіки та підприємництва — Університет «КРОК»

Циклова комісія з економіки та підприємництва

Економічне відділення КЕПІТ

Специфіка навчально-освітнього потенціалу викладачів циклової комісії у підготовці фахівців полягає у поєднанні особливих галузей знань – економіка та підприємництво.

Економіка вчить, як оптимально використовуючи наявні й залучені ресурси, досягати максимального випуску продукції та прибутків. Студенти-економісти вивчають механізми функціонування підприємств у різних сферах діяльності, різних масштабів та форм власності.

Сучасні економісти – це старші офіцери та генерали високоефективного виробництва. Жоден власник не може перемогти в ринковому змаганні, якщо він не спирається на економічні знання та практичний досвід. Фах економіста – один із найпрестижніших. Проте, щоб стати справжнім фахівцем, потрібно отримати ґрунтовну теоретичну підготовку та здобути практичні навички. Фаховий коледж Університету «КРОК» допомагає саме в цьому своїм студентам.

Підприємництво – найбільш креативний вид діяльності, що забезпечує соціально-економічний розвиток країни, реалізацію творчих здібностей особистостей та гарантує добробут. Йому належить важлива роль у забезпеченні економічної стабільності, інноваційного прогресу у створенні нових робочих місць, послабленні соціального напруження. Тому такого великого значення в Україні набуває підготовка висококваліфікованих підприємців.

Здатність до підприємницької діяльності формується й розвивається в процесі набуття економічних та управлінських знань і навичок.

Провідні викладачі

Основні дисципліни

  • основи розробки бізнес-планів
  • основи підприємницької діяльності
  • економіка домогосподарств
  • економіка підприємства
  • основи провадження рекламної діяльності
  • оподаткування сімейного бізнесу

Методика викладання

Циклова комісія зорієнтована на вимоги до компетентностей сучасної освіти, в яких чільне місце займають саме економічні знання.

Викладання всіх дисциплін циклової комісії здійснюється з урахуванням сучасних вимог до організації навчання на основі проблемно-пошукового та практично-зорієнтованого підходів.

Проводяться науково-практичні заходи серед студентської аудиторії коледжу: економічний гурток, щорічні круглі столи, олімпіади тощо.

Викладачі циклової комісії постійно підвищують власний рівень професійної підготовки

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok