Фільтрувати матеріали за датою: січня 2012 — Університет «КРОК» — Університет «КРОК» https://www.krok.edu.ua Wed, 18 Sep 2024 21:57:53 +0300 Joomla! - Open Source Content Management uk-ua Дитяча казка «Троє поросят» для шкіл-партнерів https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/326-dytiacha-kazka-troie-porosiat-dlia-shkil-partneriv https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/326-dytiacha-kazka-troie-porosiat-dlia-shkil-partneriv

«KPOK»19 та 20 січня Університет «КРОК» гостинно зустрічав учнів початкових класів зі шкіл-партнерів нашого Університету.

У ці дні в актовій залі навчального закладу лунав дитячий сміх, було по-справжньому святково та весело. Настрій малечі піднімали співи, танці, яскраві костюми та декорації.

Святкове дійство спеціально для маленьких глядачів підготували студенти театральної студії «КРОКОДИЛ» і вокальної студії «КРОК», а також Студентська рада.

]]>
[email protected] (SIM-43) Новини та події Thu, 19 Jan 2012 15:34:37 +0200
Вітаємо студентів КЕПІТу з першими досягненнями! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/327-vitaiemo-studentiv-kepitu-z-pershymy-dosiahnenniamy https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/327-vitaiemo-studentiv-kepitu-z-pershymy-dosiahnenniamy

«KPOK»16-18 січня відбулося вручення сертифікатів студентам Коледжу економіки, права та інформаційних технологій про успішне засвоєння додаткових професійних компетенцій зі спеціальностей «Маркетингова діяльність», «Комерційна діяльність», «Бухгалтерський облік», «Економіка підприємства», «Фінанси і кредит», «Розробка програмного забезпечення», «Обслуговування програмних систем і комплексів».

]]>
[email protected] (SIM-43) Новини та події Mon, 16 Jan 2012 15:39:22 +0200
Підсумки навчально-наукового семінару від факультету додипломної освіти https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/325-pidsumky-navchalno-naukovoho-seminaru-vid-fakultetu-dodyplomnoi-osvity https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/325-pidsumky-navchalno-naukovoho-seminaru-vid-fakultetu-dodyplomnoi-osvity

Підсумки навчально-наукового семінару від факультету додипломної освіти16 та 21 січня проходив навчально-науковий семінар для вчителів.

Головна увага учасників заходу була зосереджена на темі ефективного використання сервісів Інтернету та можливостей, які при цьому відкриваються.

Провівши підсумкове опитування щодо корисності та якості семінару, організатори зробили висновки про необхідність та актуальність проведення подібних заходів. Це підтверджує переважання (87%) відповідей «дуже корисний» та «в цілому корисний» на запитання в анкеті.

]]>
[email protected] (SIM-43) Новини та події Mon, 16 Jan 2012 15:28:21 +0200
Відбулася XVII Всеукраїнська конференція Міжнародної асоціації вчителів/викладачів англійської мови https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/329-vidbulasia-xvii-vseukrainska-konferentsiia-mizhnarodnoi-asotsiatsii-vchyteliv-vykladachiv-anhliiskoi-movy https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/329-vidbulasia-xvii-vseukrainska-konferentsiia-mizhnarodnoi-asotsiatsii-vchyteliv-vykladachiv-anhliiskoi-movy

«KPOK»13 та 14 січня в Університеті «КРОК» проходила XVII Всеукраїнська конференція Міжнародної асоціації вчителів та викладачів англійської мови як іноземної (IATEFL).

Конференція мала на меті сприяти розвитку та підтримати на професійному рівні викладання англійської мови по всій країні, а також залучити учасників заходу до обміну досвідом, обговорення та співпраці заради розвитку власних ідей і досягнення поставленої мети.

]]>
[email protected] (SIM-43) Новини та події Sat, 14 Jan 2012 15:53:19 +0200
Підсумки міжнародної науково-практичної конференції IATEFL https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/328-pidsumky-mizhnarodnoi-naukovo-praktychnoi-konferentsii-iatefl https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/328-pidsumky-mizhnarodnoi-naukovo-praktychnoi-konferentsii-iatefl

«KPOK»13-14 січня 2012 року в Університеті економіки та права «КРОК» відбулася 17 щорічна міжнародна науково-практична конференція Українського відділення Міжнародної асоціації викладачів англійської мови як іноземної (IATEFL). Тема конференції «Обмін досвідом – шлях до професійного взаємозбагачення».

Викладачі Університету «КРОК» Карпова Т.В., Клименко Л.Й., Ножовнік О.М., Маринович В.В., Севастьянова Ж.В., Сорока І.А., Чуйко Г.Е. та Уварова Ю.В. провели семінари на актуальні теми у галузі викладання англійської мови та отримали цінні подарунки від запрошених видавництв.

]]>
[email protected] (SIM-43) Новини та події Fri, 13 Jan 2012 15:44:56 +0200
Відбулася презентація програми Summer Internship. Відпочивай та заробляй! https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/91-vidbulasia-prezentatsiia-prohramy-summer-internship-vidpochyvai-ta-zarobliai https://www.krok.edu.ua/ua/novini-ta-podiji/item/91-vidbulasia-prezentatsiia-prohramy-summer-internship-vidpochyvai-ta-zarobliai

Управління міжнародного співробітництва13 січня відбулася презентація програми «ЛІТНЄ СТАЖУВАННЯ в Туреччині» від туристичної компанії TurTess.

Перевагами програми «Summer Internship. Відпочивай та заробляй!» є оплачувані переліт, транспортування, харчування та проживання, можливість отримання по закінченню стажування відповідного сертифіката, досвід роботи у міжнародній компанії, а також кар’єрний ріст.

Під час презентації було проведено співбесіду для бажаючих взяти участь у проекті.

]]>
[email protected] (SIM-43) Управління міжнародного співробітництва Fri, 13 Jan 2012 10:45:35 +0200