Відверті розповіді випускників та студентів про навчання — Університет «КРОК»

Новини та події

Відверті розповіді випускників та студентів про навчання

10 липня 2019 Новини та події

Наприкінці червня та на початку липня 2019 року актова зала Університету «КРОК» традиційно майорить не лише від великої кількості гостей, а й від великої кількості щасливих посмішок та гарних емоцій на обличчях випускників Коледжу та Університету.

У нашому навчальному закладі цей період особливий, під час якого відбуваються незвичайні церемонії вручення дипломів. Це справжні святкові урочистості для всіх: для випускників, їх батьків та рідних, для співробітників. Але як і будь-яке свято, випуски також мають властивість закінчуватися і на згадку про випускників залишаються лише приємні слова та спогади.

Саме з такими позитивними, щирими відгуками від студентів, випускників та їх батьків на адресу нашого Університету та Коледжу знайомимо Вас:

«Щиро дякуємо всьому викладацькому колективу! За Ваші знання, терпіння, душу, серце, все, що Ви викладаєте в наших дітей! Після спілкування з Вами впродовж років навчання вони виростають у грамотних спеціалістів та незалежних особистостей! Бажаємо Вам натхнення, здоров'я, щастя на довгі роки! А нашому КРОКу розвитку та процвітання», — батьки випускника Коледжу Д.Сахарова.

Випускниця Коледжу економіки, права та інформаційних технологій (диплом молодшого спеціаліста) та Університету «КРОК» (диплом бакалавра) А. Рукавишнікова написала пост-вдячність в своєму профілі інстаграм:
«Про 5 років проведених в Університеті «КРОК» я ні разу не пошкодувала і вважаю, що саме він допоміг мені розкритися, адже тут викладачі нереальні! Скільки разів я порівнювала їх зі шкільними викладачами та наскільки шкільні викладачі «розлючені» на учнів, а ось в Університеті навпаки тебе хвалять, тобі дають поштовх, щоб ти все-таки прийшов вчитися, а не штани просиджувати. Спасибі моїй мамі і моєму чоловікові за те, що завжди були поруч і підтримували всі 5 років, особливо останні 2 роки, які були досить складними, але без їх допомоги я б точно не закінчила навчання. З КЕПІТом у серці, з КРОКом назавжди».

А ось, що пише  студентка Коледжу Д.Удовіченко про навчання на першому курсі:

«Настав час розповісти про щось важливе! 31.08.18 я вперше прийшла в КЕПІТ як студентка. Уже з перших днів я засумнівалася в правильності свого вибору: мені здавалося, що в школі я могла б отримати більше, та й колектив мені не дуже сподобався. Так тривало перші два тижні, я загнала себе у вкрай депресивний стан. Але в один момент все змінилося ... Одного разу нас зібрали в актовому залі та розповіли про таку річ як Best Group. Я і не думала, що цей банальний конкурс так згуртує нашу групу. Кожного я пізнала з іншого боку, зрозуміла наскільки ми все-таки креативні та нереально круті. Хоч ми і не перемогли, але отримали щось набагато цінніше — нереальний досвід і низку яскравих емоцій. Для мене це найголовніше, адже всі звершення ще попереду !!! Якщо більше говорити про себе то Коледж дав мені усвідомлення того, що все в моїх руках. Мені здається я за один рік навчання тут отримала більше досвіду ніж за все життя за, що дуже вдячна всім викладачам. Шалено сподіваюся, що наступний рік буде продуктивним, яскравим і повним звершень. Але це далеко не все хороше, що зі мною сталося! Напевно найяскравіша річ за навчання в Коледжі це K-GIRLS. Ця група з'явилася в моєму житті, коли я найбільше в цього потребувала. Величезне спасибі А.Гольцевій, тебе дуже люблю за все, що ти зробила. Наші нескінченні репетиції та виступи зробили мій рік краще, а ще повернули мені статус танцюриста. Спасибі всім».

Ще чимало таких позитивних відгуків про наш Університет, останнім часом, можна побачити в соціальних мережах і вони вкотре підтверджують, що Університет «КРОК»  — лідер серед приватних навчальних закладів! Ще раз щиро вітаємо випускників та їх рідних, дякуємо за приємні слова і зичимо подальших звершень!

Оновлено: П'ятниця, 12 липня 2019 14:04
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відверті розповіді випускників та студентів про навчання