Медсестра – професія, яка завжди і всюди матиме попит — Університет «КРОК»

Новини та події

Медсестра – професія, яка завжди і всюди матиме попит

03 липня 2019 Новини та події

Медсестри – це не просто благородна професія, яка передбачає співчуття та милосердя по відношенню до хворих, це досить затребувана професія в наш час.

У 2018 році в Університеті «КРОК» з’явилась низка нових спеціальностей, серед яких – спеціальність «Медсестринство».

Вища освіта «Бакалавр медсестринства» – це рівень висококваліфікованого медичного працівника, який здатен виконувати управлінські функції з можливісттю успішного працевлаштування, професійного росту та започаткування приватної медичної практики.

Особливості освітньої програми:

  • застосування освітніх технологій, які дають змогу вчитися у висококваліфікованих викладачів університету, які є справжніми фахівцями своєї справи;
  • можливість вибору майбутньої спеціалізації (Лікувальний масаж і Оптометрія (Оптика), завдяки варіантам блоків вибіркових дисциплін; викладання за допомогою сучасних технічних засобів, мультимедійних комплексів у спеціалізованих аудиторіях;
  • використання сучасних методик навчання: реальні практичні ситуації, робота в команді, прийняття відповідальних рішень; участь у міжнародних проектах.

Нині завдяки трансформації медичної системи здобувати престижну професію медсестри рівня бакалавр вигідно, адже це розширює спектр можливостей, збільшує можливості для розвитку та самореалізації.

 

Оновлено: Четвер, 04 липня 2019 11:55
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Медсестра – професія, яка завжди і всюди матиме попит