Симпозіум для українських керівників коледжів, випускників Програми стажування Державного департаменту США — Університет «КРОК»

Новини та події

Симпозіум для українських керівників коледжів, випускників Програми стажування Державного департаменту США

03 липня 2019 Новини та події

З 1 по 4 липня 2019 року Посольство США в Україні проводить у м. Києві Симпозіум для українських керівників коледжів, які брали участь у програмі стажування Державного департаменту США «The Community College Admanastrator Program».

Випускники минулорічної програми виступають з доповідями та діляться власним досвідом. Серед запрошених учасників була і директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Сумбаєва Л., яка розповіла про «Втілення уроків Програми адміністраторів коледжів», а саме про створення Експертної ради з маркетингу в Коледжі, про пілотний проект на базі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», про інноваційну методику «Театр-форум» у співпраці з громадською організацією «Молодіжний клуб «Компас» спільно з відділом у справах молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, про можливості дистанційного навчання для людей з інвалідністю в Університеті «КРОК», а також поділилась планами на наступний навчальний рік.

У перший день заходу серед учасників були присутні генеральний директор директорату вищої освіти і освіти дорослих Міністерства освіти і науки України О. Шаров та державний експерт директорату вищої освіти і освіти дорослих Міністерства освіти і науки України О. Шикова.

Другого дня до Симпозіуму випускників програми адміністраторів коледжів долучились український освітній і громадський діяч, 9-й Міністр освіти і науки України голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти С. Квіт, головний спеціаліст відділу модернізації змісту освіти та освітнього процесу Є. Карпенко, головний спеціаліст відділу університетської освіти Директорату вищої освіти МОН України В. Вихор, фахівець з питань освіти (Посольство США) В. Терновська.

Варто зазначити, що це унікальна можливість для керівників коледжів справжнього міжнародного обміну досвідом щодо розвитку освіти в коледжах.

Щира подяка Посольству США в Україні, а також керівникам Програми стажування Державного департаменту США «The Community College Admanastrator Program», доктору Вілмі Елізі Фуентес, віце-президенту з академічних питань, Аташе з питань культури Шон Охара!

Радіємо за Людмилу Петрівну та бажаємо невичерпної енергії у втілені всіх уроків Програми адміністраторів коледжів!

Оновлено: Понеділок, 08 липня 2019 09:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Симпозіум для українських керівників коледжів, випускників Програми стажування Державного департаменту США