Інформаційно-навчальний тур «Туристичні та готельні підприємства Києва» — Університет «КРОК»

Новини та події

Інформаційно-навчальний тур «Туристичні та готельні підприємства Києва»

02 липня 2019 Новини та події

Знайомство з підприємствами туристичної індустрії є головним пріоритетом у підготовці майбутніх фахівців з туризму.

Наприкінці навчального року, під час навчально-ознайомчої практики, відбувся черговий традиційний інформаційно-навчальний тур «Туристичні та готельні підприємства Києва». Студенти познайомилися з діяльністю туристичного агентства «СвітОгляд», туроператорів «Інкомартур-93», «Indiana Travel» та готелю «Mercure Kyiv Congress Hotel».

Турагентство «СвітОгляд» – багаторічний партнер кафедри туризму, яку знають і люблять наші студенти. Кроківці вже не один рік проходять практику на турпідприємстві. Саме завдяки Лазаренко (Бондаренко) Галині Петрівні – директору турагентства, яка постійно демонструє високий професіоналізм, компетентність, закоханість у справу, на кафедрі започаткований проект «Інформаційно-практичний курс з основ ведення та організації туристичного бізнесу», до якого можуть долучитися усі бажаючі.

З туроператором «Інкомартур-93» ми познайомились у 2016 році, коли фахівці турпідприємства брали участь у проекті «Туристична вітальня» з темою «Інкомартур-93» в гостях у кроківців». У минулому році наші студенти 4 курсу тут проходили виробничу практику. Туристичне підприємство успішно працює на ринку туристичних послуг вже 25 років (з 1993 року), демонструючи високу якість організації екскурсійних турів. Нас гостинно зустрів адміністратор Дмитро Волковський, який познайомив першокурсників з діяльністю туроператора, з родзинками туристичного бізнесу. Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму вручила Подяку ТОВ «Інкомартур-93» від Університету «КРОК» за щире партнерство та співпрацю.

Під час навчального туру ми завітали в гості до туроператора «Indiana Travel». Ганна Тернавська – менеджер туристичного підприємства, доброзичливо і щиро познайомила кроківців з особливостями діяльності сучасної туристичної компанії, з основними популярними туристичними напрямами, демонструючи професіоналізм і компетентність. Студенти поставили низку запитань і з великим задоволенням завітали до сучасного офісу та сфотографувались біля виставок сувенірних тарілок з усього світу!

Надзвичайне враження справив готель «Mercure Kyiv Congress Hotel», який є частиною «ТРЦ Космополіт». Вишуканий дизайн, унікальний концептуальний простір готелю, інтер'єри номерів, натхнених початком 20 століття і епохою конструктивізму, демонструють комфорт і професіоналізм.

Студентів познайомили з типами номерів, ціновою політикою, з різноманітними приміщеннями, які забезпечують комфортний відпочинок, зі спектром послуг для гостей. Особливістю є те, що готель має величезні можливості, значну кількість приміщень, для проведення різноманітних ділових заходів та зустрічей. Головне, що вражає – це щирість, доброзичливість, професіоналізм персоналу, який гостинно нас прийняв!!!

Університет «КРОК», кафедра туризму висловлюють щиру вдячність усім фахівцям, які гостинно приймали студентів нашого Університету, за високий професіоналізм, доброзичливість, щире партнерство, сприяння формуванню професійних компетентностей у студентської молоді!

 

 

 

 

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Інформаційно-навчальний тур «Туристичні підприємства Києва» / Кафедра туризму / 20.05.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 02 липня 2019 21:13
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Інформаційно-навчальний тур «Туристичні та готельні підприємства Києва»