Університет «КРОК» – освіта для всієї родини — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» – освіта для всієї родини

02 липня 2019 Новини та події

Початок липня 2019 року видався напрочуд спекотним та насиченим, адже в цей період розпочинаються урочисті церемонії вручення дипломів молодшим спеціалістам Коледжу економіки, права та інформаційних технологій та бакалаврам Університету «КРОК».

Саме в цей бентежний і водночас щасливий момент для випускників, особливо приємно спостерігати зміну поколінь: коли старші брати чи сестри випускаються, а молодші вступають до нашого навчального закладу. А як відомо, найвищий знак якості тому навчальному закладу, в якому навчаються батьки, діти, брати та сестри.

Університет «КРОК» вирізняється з-поміж інших приватних закладів вищої освіти своєю родинною атмосферою і відповідно тим, що має надзвичайно гнучку систему знижок. Так, зокрема, згідно з положенням про знижки, а саме пункту 9 розділу Б Програми корпоративної лояльності: «5% знижка надається студентам, прямі родичі яких (чоловік, дружина, батьки, діти, брати та сестри, а також чоловік або дружина будь-якого прямого родича та діти прямих родичів) навчаються в Університеті (його підрозділах) або здобули в Університеті, Закритому акціонерному товаристві «Київський коледж нерухомості», Приватному вищому навчальному закладі «Інститут управління природними ресурсами» документи про освіту: диплом про вищу освіту, свідоцтво про підвищення кваліфікації, свідоцтво про закінчення аспірантури (докторантури)».

Беззаперечним залишається той факт, що в Університеті «КРОК» завжди приділяють велику увагу корпоративним традиціям, які створюють атмосферу родинності. У Коледжі економіки, права та інформаційних технологій крім знижки в оплаті за навчання було започатковано почесну відзнаку «Вірність КРОКу», якою нагороджуються ті сім’ї, в яких двоє чи більше близьких родичів мають безпосереднє відношення до навчального або виробничого процесу Університету чи Коледжу.

У нашому Університеті не є рідкістю, коли син чи донька навчаються в Коледжі, старший брат чи сестра в Університеті, а мама чи тато здобувають другу вищу освіту.

Університет «КРОК» – це можливості та освіта для всієї родини!

Оновлено: П'ятниця, 03 вересня 2021 16:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» – освіта для всієї родини