Студентка КЕПІТу отримала почесну нагороду від голови КМДА В. Кличка — Університет «КРОК»

Новини та події

Студентка КЕПІТу отримала почесну нагороду від голови КМДА В. Кличка

24 червня 2019 Новини та події

23 червня 2019 року студентка II курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Анна Горбань отримала почесну відзнаку – подяку від голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталія Кличка в номінації «за вагомий особистий внесок у розвиток молодіжного руху та активну громадянську позицією».

Цьогоріч наша проактивна студентка, волонтерка, неодноразовий учасник благодійницьких ініціатив та акцій стала модератором студентського активу КЕПІТу в рамках реалізації молодіжного проекту «Школа аніматорів з протидії булінгу». Разом з багатьма іншими активістами з різних коледжів та училищ міста Києва Анна реалізовувала інноваційну методику «Театр-форум», як формат інтерактивної роботи з молоддю задля винайдення ефективних форм протидії булінгу.

Щиро вдячні ініціаторам Школи – громадській організації «Молодіжний клуб «Компас» спільно з відділом у справах молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації за плідну співпрацю.

Особливу вдячність висловлюємо авторам та керівникам проекту – Людмилі Логгіновій та Світлані Москальчук за відданість справі та високоякісну роботу з молодіжним активом проекту.

Оновлено: Понеділок, 24 червня 2019 16:57
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студентка КЕПІТу отримала почесну нагороду від голови КМДА В. Кличка