Вітаємо Сумбаєву Л.П., Двірську О.В. та пишаємося випускниками КЕПІТу! — Університет «КРОК»
Версія для друку

Вітаємо Сумбаєву Л.П., Двірську О.В. та пишаємося випускниками КЕПІТу!

13 червня 2019 Новини та події

12 червня 2019 року Міністр освіти і науки Лілія Гриневич та Міністр юстиції Павло Петренко взяли участь в експертному обговоренні проблем юридичної освіти в Україні та презентації основних положень Концепції розвитку юридичної освіти в межах Міжнародної конференції «Розбудова системи забезпечення якості вищої освіти в Україні».

Серед запрошених на конференцію були також проректор Університету «КРОК», професор Гіжевський В.К., директор Коледжу економіки, права та інфомаційних технологій Сумбаєва Л.П. та голова циклової комісії з цивільно-правових дисциплін юридичної підготовки Двірська О.В.

Крім того, модератором та організатором засідання став випускник Коледжу економіки, права та інформаційних технологій: Пижов Олександр. До організаційної роботи конференції також була залучена випускниця Коледжу Логош Вікторія. І Вікторія, і Олександр випускники спеціальності «Право»: Вікторія випускниця 2018 року, а Олександр випускник 2015 року і нині Державний експерт експертної групи з питань нормативно-правового забезпечення директорату вищої освіти і освіти дорослих Міністерства освіти і науки України.

Приємним моментом конференції було вручення почесних грамот директору Коледжу економіки, права та інфомаційних технологій Сумбаєвій Людмилі Петрівні, голові циклової комісії з цивільно-правових дисциплін юридичної підготовки Двірській Оксані Василівні та випускникам Коледжу: Вікторії Логош та Олександру Пижову.

Пишаємося своїми випускниками та колегами!
Бажаємо наснаги та досягнення нових і нових висот!

Оновлено: Понеділок, 24 червня 2019 10:42