Навчально-ознайомча практика іноземних студентів — Університет «КРОК»

Новини та події

Навчально-ознайомча практика іноземних студентів

10 червня 2019 Новини та події

У період з 03 червня по 10 червня 2019 року студенти-іноземці першого року навчання спеціальності «Менеджмент» (англійська мова викладання) пройшли навчально-ознайомчу практику.

Програма практики складалася з візиту на підприємство, екскурсію Києвом та зустріч у Торгово-промисловій палаті України.

3 червня 2019 року здобувачі вищої освіти, разом з керівником практики, викладачем кафедри туризму, Растворовою Марією Олександрівною, відвідали туристичну агенцію «Анніра». Директор агенції Інна Альошина розповіла про відмінності між туристичними операторами та туристичними агенціями, про дистриб’юторські системи, а також про основні напрями діяльності агенції.

5 червня 2019 року на оглядовій екскурсії студенти мали змогу спробувати себе у ролі екскурсоводів, оскільки їхнім індивідуальним завданням із навчально-ознайомчої практики була підготовка розповіді про пам’ятки та визначні місця Києва, яких і було включено до маршруту екскурсії.

10 червня 2019 року Центром розвитку кар’єри Університету «КРОК», студентам було організовано візит до Торгово-промислової палати України. Під час екскурсії студентам розповіли про функції торгових палат, їхню історію. Київська торгово-промислова палата функціонує з 1996 року, має у складі 1200 членів. Торгово-промислова палата України – це неприбуткова аполітична організація, діяльність якої регулюється Законом України «Про торгово-промислові компанії». Основною функцією Палати є допомога українському бізнесу у просуванні на закордонні ринки.

Дякуємо Карлову Олександру Федоровичу, директору Центру розвитку кар’єри, та Растворовій Марії Олександрівні за організацію навчально-ознайомчої практики іноземних студентів!

Оновлено: Понеділок, 10 червня 2019 18:35
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Навчально-ознайомча практика іноземних студентів