Дискусія як початок, або Ректор задає напрям подальшої співпраці — Університет «КРОК»

Новини та події

Дискусія як початок, або Ректор задає напрям подальшої співпраці

22 травня 2019 Новини та події

21 травня 2019 року ректор Університету мав слушну нагоду показати свою достатньо серйозну обізнаність у специфічному питанні – навчанні фахівців у сфері нерухомості.

Того дня до кабінету ректора завітали президент Експертної міжгалузевої асоціації України (ЕМАУ) Ольга Максименко та Голова міжгалузевої ради з розробки професійних стандартів цієї організації Анатолій Топал.

ЕМАУ об’єднує окремих експертів, а також організації та установи, що є експертними за своєю суттю – профільні фахові об’єднання, професійні асоціації, органи з оцінки відповідності, громадські організації – на засадах добровільності та рівноправності з метою представництва і захисту спільних інтересів своїх членів, координації та консолідації дій на принципах незалежності, професійності та неупередженості.

Відповідно до законодавства України при ЕМАУ створено міжгалузеву кваліфікаційну раду з розробки професійних стандартів та професійних кваліфікацій у сфері управління нерухомістю, надання житлово-комунальних послуг, благоустрою та інших послуг на ринку нерухомості.

Важливим напрямом діяльності ЕМАУ є створення сприятливих умов для професійного зростання, підвищення кваліфікаційного рівня фахівців в експертній діяльності через формування та підтримку системи професійних стандартів, розгортання системи незалежної оцінки, просуванні кращих практик впровадження стандартів з управління та діяльності незалежних експертів. Під час зустрічі сторони обмінялися думками стосовно можливих шляхів навчання і підвищення кваліфікації фахівців, які працюють на ринку нерухомості.

У ході розмови пан Лаптєв поділився власним баченням цього процесу, який базується на міжнародному досвіді, а пані Максименко та пан Топал розкрили особливості практичного досвіду з обговорюваного питання.

До розмови долучилися завідувач кафедри теоретичної та прикладної економіки Університету Ірина Радіонова та завідувач лабораторії управління майном та капіталом кафедри Віктор Дзюбко, які окреслили можливості та готовність кафедри до реалізації програм навчання – від короткотермінових курсів до підготовки бакалаврів і магістрів.

Підсумком зустрічі стало підписання Договору між Експертною міжгалузевою асоціацією України та Університетом «КРОК» про співпрацю у сфері підготовки фахівців для ринку нерухомості.

З цього моменту починається новий етап підготовки економістів, що спеціалізуватимуться в царині економіки нерухомості та підприємництва на ринку нерухомості. Сподіваємося, що невдовзі випускники кафедри теоретичної та прикладної економіки разом з дипломами про вищу освіту отримуватимуть сертифікати фахівців з управління нерухомістю та з надання житлово-комунальних послуг і послуг на ринку нерухомості. Усе найкраще попереду!

Оновлено: Четвер, 23 травня 2019 08:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Дискусія як початок, або Ректор задає напрям подальшої співпраці