Екскурсія студентів спеціальності «Туризм» до готелю «Hilton» — Університет «КРОК»

Новини та події

Екскурсія студентів спеціальності «Туризм» до готелю «Hilton»

13 травня 2019 Новини та події

8 травня 2019 року студенти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» відвідали готель «Hilton» у рамках спільного партнерства та програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму» кафедри туризму.

«Hilton» – це мережа готелів по всьому світу. «Hilton Kyiv» − це 5-зірковий готель, що розташований на бульварі Тараса Шевченка поряд зі станцією метро «Університет», неподалік від ділового, культурного та історичного центру Києва напроти ботанічного саду. Завдяки великій кількості конференц-залів готель є улюбленим місцем бізнес-туристів. Форостяна Антоніна, яка опікується кадровими питаннями, під час екскурсії познайомила нас з різноманітними приміщеннями готелю, номерами різних категорій, зокрема класів стандарт та люкс. Номерний фонд готелю включає 262 сучасні номери, а також індивідуально оформлені номери класу люкс.

Комп’ютерна система забезпечує контроль всіх систем готелю («Розумний дім»). Ми дізналися, що в готелі створені умови для розміщення людей з обмеженими можливостями, а також домашніх тварин, є номери для тих, хто палить. Також готель має ресторан «The park kitchen», бар «H Bar», лоббі-бар, спа-салон, сауну, критий басейн, фітнес-центр, 11 конференц-залів, де постійно проводяться ділові заходи, бальний зал «Dallas» на 500 персон.

Під час екскурсії студентів познайомили не тільки з інфраструктурою готелю, але й з досить високими вимогами до персоналу. На посаду може претендувати людина, яка, крім профільної освіти, володіє іноземними мовами. На екскурсії студенти зрозуміли, що їм потрібно ще багато вчитися, здобувати знання та навички, які допоможуть в подальшому отримати престижну роботу.

Студенти були вражені дизайном готелю, а також гостинністю персоналу.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву, працівникам готелю «Hilton Kyiv» за гостинність і надану можливість відвідати один із найкращих готелів Києва, а Форостяній Антоніні – за професійно проведену екскурсію та професіоналізм!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Туризм: екскурсія до готелю  «Hilton» / Кафедра туризму / 08.05.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 14 травня 2019 13:20
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Екскурсія студентів спеціальності «Туризм» до готелю «Hilton»