КЕПІТ – учасник регіональної еко-мистецької конференції Міжнародного проекту АШ ЮНЕСКО — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник регіональної еко-мистецької конференції Міжнародного проекту АШ ЮНЕСКО

10 травня 2019 Новини та події

У квітні 2019 року студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій стали учасниками регіональної еко-мистецької конференції «Сучасне і майбутнє Планети та людства», що відбувалася з нагоди святкування Всесвітнього дня Землі.

Організатором заходу став навчально-виховний комплекс № 39 Деснянського району міста Києва.

Мета конференції – залучити молодь Міжнародного проекту АШ ЮНЕСКО до обговорення проблем та перспектив у використанні відновлювальних джерел енергії. До участі долучилась науково-освітня спільнота 11-ти навчальних закладів міст Києва та Житомира.

Конференція розпочалася з урочистого відкриття та концерту учнів НВК № 39. Практична частина конференції включала роботу 4-х секцій. Це тематичні круглі столи за напрямками: «Екологічна ситуація в Україні: основні загрози та шляхи вирішення проблем забруднення», «Екологічно-безпечні технології та пріоритетні практичні напрямки вирішення потреб людини»; дискусійний клуб «Енергетична безпека України. Використання відновлювальних альтернативних джерел. Нові технології»; творча студія «Нехай посміхнеться Планета Земля!».

Студентська команда Коледжу активно долучилась до заходу. Зокрема, Владислав Фуринець та Дарина Удовиченко презентували власні дослідження. А саме – «Відновлювальні і альтернативні джерела енергії: український контекст» та «Сонячна енергетика як відновлювальне джерело енергії». А студентка Коледжу Вікторія Городецька написала чудовий романтичний вірш, який презентувала під час роботи творчої студії проекту.

Підтримку та супровід студентів здійснювала в.о. завідувача відділення загальноосвітньої підготовки Коледжу, викладач іноземної мови – Валентина Юріївна Мандибура.

Висловлюємо щиру вдячність організаторам конференції за надзвичайно цікавий формат заходу, а командам учасників за цікавий та змістовний діалог.

Оновлено: Субота, 11 травня 2019 08:43
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник регіональної еко-мистецької конференції Міжнародного проекту АШ ЮНЕСКО