Студенти Університету «КРОК» відвідали ТРЦ «Smart Plaza KPI» — Університет «КРОК»

Новини та події

Студенти Університету «КРОК» відвідали ТРЦ «Smart Plaza KPI»

10 травня 2019 Новини та події

7 травня 2019 року студенти 1-4 курсів спеціальності «Економіка підприємства», які проходять практику, мали можливість відчути «на дотик» і «на смак» майбутню сферу професійної діяльності, здійснивши вихід на цікавий і специфічний у фаховому сенсі об’єкт – ТРЦ «Smart Plaza KPI».

Одна справа – просто бути відвідувачем торговельно-розважального центру, а інша – бути фахівцем-економістом, який розуміє різницю між торговельно-розважальним (ТРЦ) та багатофункціональним (БФЦ) об’єктами комерційної нерухомості, бачить деталі і дрібниці, які помічає тільки обізнаний економіст.

Наші студенти отримали унікальну можливість зрозуміти на практиці принципи створення і функціонування такого об’єкта, доторкнутись до «професійної кухні», осягнути основи професії і важливість знань, які вони отримують в Університеті.

Цей вихід був реалізацією практико-орієнтованого навчання для студентів нашої спеціальності, адже мета освіти у нашому Університеті – не тільки озброїти теоретичними знаннями, але і дати можливість застосувати отримане у реальному бізнесі.

У закріпленні теоретичних знань нашим студентам надзвичайно професійно сприяла унікальна людина, блискучий і харизматичний фахівець пані Євгенія Локтіонова, директор UTG /Ukrainian Trade Guild/ – беззаперечного лідера у своєму середовищі. Вона має значний успішний досвід реалізації бізнес-проектів у сфері комерційної нерухомості, проводить тренінги для професіоналів у країні та за її межами. Приємно було те, що пані Євгенія одразу погодилась на спілкування з нашими студентами, адже розуміє і підкреслює – ця сфера потребує належно підготовлених кадрів. А саме наш Університет готовий такі кадри готувати. Її розповідь була справді захоплюючою. Зрозумілою і доступною навіть для економістів-початківців.

Наприкінці заходу учасники зустрічі домовились про можливість і доцільність продовження контактів у сфері практичного навчання і надалі.

Вихід відбувся за сприяння Лабораторії управління майном та капіталом кафедри теоретичної та прикладної економіки Університету.

Окрема вдячність – PR-департаменту UTG та нашому студенту Олексію Демкову за надані фото.

 

Оновлено: Субота, 11 травня 2019 08:34
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Студенти Університету «КРОК» відвідали ТРЦ «Smart Plaza KPI»