Тренінги з soft skills для студентів 2-3 курсу Університету — Університет «КРОК»
Версія для друку

Тренінги з soft skills для студентів 2-3 курсу Університету

08 травня 2019 Новини та події

З 22 квітня по 26 квітня 2019 року в Університеті «КРОК» проходили тренінги з soft skills для студентів 2-3 курсу, організовані за сприяння Центру розвитку кар'єри.

Центр розвитку кар’єри – це помічник студентів у побудові успішної кар’єри та надійний партнер роботодавців у формуванні якісного кадрового резерву. Цього року студенти мали змогу почути провідних спеціалістів, які готові надати практичні рекомендації, що допоможуть нашим студентам зрозуміти свою спеціальність краще.

Студенти мали змогу відвідати такі тренінги та майстер-класи: «Управління командами. Самореалізація», «Мозговий штурм: що це таке та як його використовувати», «Навчання після університету. Прокачка soft skills», «Самопрезентація», «Креативність» та чимало інших.

Центр розвитку кар’єри висловлює вдячність усім, хто допомагав в організації та проведенні тренінгів. Серед наших партнерів такі компанії, як: Ukrsibbank BNP Paribas Group, Reikartz Hotel Group, ABM Cloud, Бізнес Школа КРОК - BSK, Domino's Pizza, AIESEC Ukraine, Lactalis, UBA Students' League, ТАСКОМБАНК, Hilton Kyiv, Ашан, ВОЛЯ - career, Райффайзен Банк Аваль/Raiffeisen Bank Aval.

Окремі слова вдячності лунають на адресу спікерів, а саме: Даша Павленко, Олена Опанасенко, Ірина Магалецька, Леся Терещук, Оксана Седашова, Наталія Дорошенко, Оля Коломійцева, Костянтин Лисенко, Марія Сисак, Голованчук Інна, Марія Ященко, Оксана Чуб, Тетяна Запорожець, Михайло Процайло, Тетяна Зайко, Єгор Гнатенко, Інна Князева, Тоня Форостяна, Олена Кошелева, Юлія Дмитришина, Юлій Некрасов, Катерина Гвоздьова. А також щира вдячність студентам за активність та викладачам за підтримку!

Оновлено: П'ятниця, 10 травня 2019 10:30