Вітаємо із науковими здобутками! — Університет «КРОК»

Новини та події

Вітаємо із науковими здобутками!

06 травня 2019 Новини та події

25 квітня 2019 року в Університеті «КРОК» під час засідання Вченої ради Університету відбулась урочиста церемонія вручення атестатів доцентів та вручення диплома кандидата наук.

Ректор Університету професор Лаптєв Сергій Михайлович урочисто вручив та привітав з присвоєнням вчених звань доцентів:

  • Сову Олену Юріївну. У 2012 році вона захистила кандидатську дисертацію на тему: «Фінансовий механізм управління дефіцитом державного бюджету України». Має стаж науково-педагогічної роботи – 15 років 10 місяців у закладах вищої освіти, у тому числі в Університеті «КРОК» – 12 років 10 місяців. Після захисту кандидатської дисертації опубліковано 39 праць, з них 10 наукових, у тому числі 1 стаття у періодичному виданні, яке включено до наукометричної бази Web of Science, та 2 навчально-методичного характеру.
  • Мосьпан Наталію В’ячеславівну. У 2010 році вона захистила кандидатську дисертацію на тему: «Семіолінгвістичні аспекти казок Р. Кіплінга в українських перекладах». Наталія В’ячеславівна має стаж науково-педагогічної роботи – 15 років у закладах вищої освіти, у тому числі в Університеті «КРОК» – 2 роки 8 місяців. Після захисту кандидатської дисертації опубліковано 15 праць, з них 12 наукових та 3 навчально-методичного характеру, які опубліковані у вітчизняних та іноземних (міжнародних) рецензованих фахових виданнях, у тому числі 1 стаття у періодичному виданні, яке включено до наукометричної бази Scopus.

Крім того, під час засідання Вченої ради Сергій Михайлович урочисто вручив та привітав з отриманням диплома кандидата наук Вінтсі Жое Розвельт Ідрісса. У 2018 році він захистив дисертацію у Спеціалізованій вченій раді Д 26.130.01 на тему: «Підвищення конкурентоспроможності у забезпеченні економічної безпеки агрохолдингів».

Ще раз щиро вітаємо Сову Олену Юріївну, Мосьпан Наталію В’ячеславівну та Вінтсі Жое Розвельт Ідрісса і бажаємо наснаги для підкорення нових вершин та втілення у життя наукових ідей. Нехай на цьому благородному шляху завжди супроводжує успіх!

Засідання Вченої ради / Університет / 24.04.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 07 травня 2019 08:40
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Вітаємо із науковими здобутками!