КЕПІТ – учасник Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ – учасник Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія»

24 квітня 2019 Новини та події

У березні цього року студентка III курсу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Каріна Цирин стала учасницею Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук за спеціальністю «Екологія». 

Відзначимо, що Каріна вже другий рік поспіль долучається до участі у цьому конкурсі. Студентка також є справжнім екоактивістом, завжди із задоволенням бере участь в екологічних молодіжних проектах. Наразі Каріна є почесною головою Екологічного Клубу Однодумців «ЛОТОС» в Коледжі. На Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт авторкою було презентовано наукове дослідження на тему «Екологічні стежки України в умовах урбанізації населення». Наукове керівництво роботою здійснювала викладач екології Коледжу Тетяна Анатоліївна Некіз.

Пишаємося, що ця дослідницька робота пройшла відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу та здобула можливість бути презентованою на другому етапі конкурсу – публічному захисті дослідження.

20-22 березня 2019 року на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка відбувався успішний публічний захист наукової роботи нашого молодого дослідника.

Щиро вітаємо Каріну Цирин та Тетяну Анатоліївну Некіз з успішним представленням дослідження та бажаємо їм подальших успіхів.

Оновлено: П'ятниця, 26 квітня 2019 09:34
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ – учасник Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Екологія»