В Університеті «КРОК» розпочато новий проект «Школа аніматорів з протидії булінгу» — Університет «КРОК»
Версія для друку

В Університеті «КРОК» розпочато новий проект «Школа аніматорів з протидії булінгу»

24 квітня 2019 Новини та події

З березня цього року на базі Університету «КРОК» та Коледжу економіки, права та інформаційних технологій розпочато новий молодіжний проект «Школа аніматорів з протидії булінгу» для студентів коледжів та училищ міста Києва.

Ініціатором Школи є громадська організація «Молодіжний клуб «Компас» спільно з відділом у справах молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Авторами та виконавцями проекту є Людмила Логгінова та Світлана Москальчук. Проект використовує інноваційну методику «Театр-форум» як унікальну методику інтерактивної роботи з молоддю. За визначенням організаторів, головною метою Школи є навчити учасників за допомогою методики театру-форуму допомагати собі та своїм одноліткам розібратися з причинами булінгу, або цькування, та винайти ефективні форми протидії йому.

Крім того, зазначається, що під час реалізації програми її учасники набувають таких додаткових важливих навичок, як ораторське мистецтво, написання сценаріїв, постановки міні-вистав, ефективна інтерактивна робота з аудиторією.

Стратегічною метою проекту є підготовка студентських команд, які в подальшому будуть вести театри-форуми самостійно та сприяти максимальній обізнаності серед однолітків щодо причин булінгу та методів протидії йому.

Проект «Школа аніматорів з протидії булінгу» / КЕПІТ / 20.03.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: П'ятниця, 26 квітня 2019 09:40