Контактний семінар з міжнародної кредитної мобільності — Університет «КРОК»

Новини та події

Контактний семінар з міжнародної кредитної мобільності

15 квітня 2019 Новини та події

З 10 по 12 квітня 2019 року представники управління міжнародного співробітництва взяли участь у контактному семінарі з міжнародної кредитної мобільності, що проходив у м. Варшава (Польща).

Організаторами заходу виступили Національне агентство Еразмус+ у Польщі та Фонд розвитку системи освіти (FRSE). На семінарі були присутні понад 60 учасників – представники університетів та національних агентств Еразмус+ з Грузії, Косово, Молдови, України та Польщі. Під час заходу було обговорено низку питань з організації та реалізації міжнародної кредитної мобільності: пошук партнерів та домовленості щодо дотримання зобов'язань, зазначених у міжінституційній угоді; підготовка аплікаційної форми; методи комунікації між партнерами на різних етапах співробітництва – виявлення найпростіших та найефективніших; поради щодо заохочення студентів до участі у мобільності; робота зі студентами до початку мобільності, включаючи питання безпеки та міжкультурного розвитку; впровадження «системи опіки» (Buddy system) – як вона працює і яка з неї користь?

Під час останнього дня семінару було обговорено важливе питання повного визнання періоду мобільності та відображення його у додатках до диплома.

Було також виділено час для нетворкінгу, під час якого учасники мали можливість для пошуку партнерів та встановлення нових контактів.

Оновлено: Середа, 17 квітня 2019 16:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Контактний семінар з міжнародної кредитної мобільності