Кафедра туризму на Міжнародній туристичній виставці — Університет «КРОК»

Новини та події

Кафедра туризму на Міжнародній туристичній виставці

03 квітня 2019 Новини та події

З 27 по 29 березня 2019 року у Києві відбулася 25-та Міжнародна туристична виставка UITT «Україна – подорожі та туризм», яку відвідали викладачі кафедри туризму та студенти спеціальності «Туризм» у рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців з туризму».

Це головна туристична виставка країни, у якій взяли участь 300 компаній із 22 країн світу. Були представлені різноманітні тури, на будь-який смак та для різних цілей. Туристичний продукт запропонували також представники із 39 міст та регіонів України.

Надзвичайно насиченою була ділова програма заходу. Запропоновані численні семінари від провідних туроператорів, частину з яких ми відвідали.

Особливо приємно на туристичних заходах зустрічати давніх друзів-партнерів Університету «КРОК», серед яких Вертегел Андрій Григорович – президент громадської організації «Київський слов’янський університет». Надзвичайно важливо викладачам розуміти сучасні туристичні тренди та напрями, а студентам на конкретних прикладах вчитися майбутній професії.

Тому відвідування подібних заходів вже стало доброю багаторічною традицією.

Оновлено: Середа, 10 квітня 2019 17:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Кафедра туризму на Міжнародній туристичній виставці