Зустріч слухачів курсів підвищення кваліфікації військовослужбовців — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч слухачів курсів підвищення кваліфікації військовослужбовців

25 березня 2019 Новини та події

19 березня 2019 року в Університеті «КРОК» відбулася зустріч слухачів курсів підвищення кваліфікації військовослужбовців, звільнених у запас, та членів їхніх сімей (Проект Україна – Норвегія) з начальником відділу соціальної політики Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України п. Кучеренком С.А.

На зустрічі були присутні:
Президент Фонду Соціальної Адаптації Рубцов В.С., директор Навчально-наукового інституту менеджменту безпеки Університету «КРОК» професор Захаров О.І., керівник курсів підвищення кваліфікації військовослужбовців, звільнених у запас, та членів їхніх сімей (Проект Україна – Норвегія) від Університету «КРОК» за спеціальністю «Менеджмент персоналу в галузі безпеки» професор Зубок М.І.

Проект «Україна – Норвегія» реалізується з 2003 року. За одинадцять років свого існування він став одним із наймасштабніших міжнародних проектів на території України. Учасниками проекту стали понад 6332 військовослужбовці Збройних сил України та члени їхніх сімей.

Проект «Україна – Норвегія» реалізується за двома напрямами:

  • проведення інформаційної роботи в середовищі військовослужбовців та членів їхніх сімей про сутність соціальної адаптації військовослужбовців, зміст проекту, правове забезпечення соціальних гарантій військовослужбовців, звільнених в запас із Збройних сил України, та членів їхніх сімей
  • організація професійної перепідготовки військовослужбовців та членів їхніх сімей на курсах підвищення кваліфікації на базі університетів та інших навчальних закладів, що мають державну акредитацію за даним видом діяльності.
  • Після закінчення курсів слухачі отримують диплом державного зразка про закінчення курсів підвищення кваліфікації.
Оновлено: Понеділок, 25 березня 2019 15:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч слухачів курсів підвищення кваліфікації військовослужбовців