Майстер-клас з акватуші для учнів Державної художньої школи ім. Т. Шевченка — Університет «КРОК»

Новини та події

Майстер-клас з акватуші для учнів Державної художньої школи ім. Т. Шевченка

26 лютого 2019 Новини та події

19 лютого 2019 року для учнів Державної художньої школи ім. Т. Шевченка проведено майстер-клас з графічної техніки акватуш від завідувача кафедри дизайну Лоліної Надії Анатоліївни.

Зібрались учні з декількох класів задля того, щоб опанувати нову техніку. Проте цікавилися не лише учні – на практичне заняття завітали також викладачі, щоб обмінятися досвідом, зробити фото, обговорити необхідність нових підходів у художньому навчанні підлітків – учнів школи, молоді – абітурієнтів та студентів. Адже зміни у сприйнятті, сприйнятливості нового покоління відбуваються дуже швидко і навчальний процес має реагувати на два кроки вперед – ще до того, як вони стануться. Але класичні техніки залишаються, а головна риса їх незмінності – у постійних змінах, у готовності до експерименту, до нового.

Жага до творчості не знає часових меж. І найважливіше тут тільки встигнути її підтримати, розпалити ще тоді, коли вона тільки прокидається і ще навіть не впізнає себе. Тут приходить на допомогу опанування нових художніх прийомів, адже це так само як слова і мова – засіб вираження, фіксації думок і почуттів. Саме така атмосфера була на майстер-класі – набуття нового досвіду та взаємодопомога, спільність, у якій народжуються нові ідеї та нові твори. А специфіка самої техніки акватуш у тому, що важко передбачити результат. Тому роботи часом виходили такими чудовими, що діти й самі, здавалось, не очікували, що здатні на таке.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Майстер-клас від кафедри дизайну / 19.02.2019

Оновлено: П'ятниця, 15 березня 2019 14:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Майстер-клас з акватуші для учнів Державної художньої школи ім. Т. Шевченка