КЕПІТ відкрив літературно-музичну вітальню «Зустріч з коханням» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ відкрив літературно-музичну вітальню «Зустріч з коханням»

23 лютого 2019 Новини та події

15 лютого 2019 року в затишних стінах улюбленої для всіх кроківців читальної зали бібліотеки до Дня всіх закоханих КЕПІТ відкрив літературно-музичну вітальню «Зустріч з коханням».

Настрій кохання для всього заходу створювали наші колеги-викладачі, співробітники та студенти. Поетичний зачин від студентів Коледжу – Діани Луценко та Валентина Янчарука став чудовим та чуттєвим подарунком, адже з легкої руки вони повернули усіх присутніх в давню історичну епоху романтизму.

Музичною окрасою заходу стало виконання на гітарі пісень про кохання. Це – гітаристи-колеги: Світлана Зульфирівна Заріпова, Людмила Федорівна Мелько, Олександр Геннадійович Кратко, Олександр Федорович Карлов. До нас приєдналася також випускниця Коледжу, нині студентка Університету «КРОК» Світлана Бєглова. Крім того, студентський колектив гітаристів: Олексій Лук’яненко, Христина Остапенко, Дмитро Поворозник, Вадим Валігун, Дар’яна Мятних, Павло Євтушенко, Кірілл Шарпило, Вікторія Тітова – виконав тандемні, а також спільні музичні композиції, по-справжньому вразив усіх гостей. Зачарували своїми голосами і дівчата-вокалістки – Аніта Тю, Олександра Ковальова та Вікторія Кочмарук.

Чудові сентиментальні поетичні авторські рядки від наших колег – Світлани Вікторівни Кудряшової та Артема Акоповича Азояна, а також студенток Коледжу – Анастасії Орлової та Вікторії Городецької залишили емоційний слід у присутніх.

Щиро дякуємо всім учасникам за їх надихаючу творчість! До наступної зустрічі в нашій літературно-музичній вітальні!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Літературно-музична вітальня «Зустріч з коханням» / 15.02.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Понеділок, 25 лютого 2019 11:02
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ відкрив літературно-музичну вітальню «Зустріч з коханням»