Перша зустріч консорціуму проекту MEDIATS — Університет «КРОК»

Новини та події

Перша зустріч консорціуму проекту MEDIATS

13 лютого 2019 Новини та події

4–8 лютого 2019 року в м. Ховен, Нідерланди, відбувся перший захід проекту Еразмус+ «Медіація: навчання та трансформація суспільства» за участю університетів Азербайджану, Грузії, Іспанії, Латвії, Нідерландів та України.

Університет «КРОК», який є співкоординатором проекту, представляли Андрій Лотарєв, начальник управління міжнародного співробітництва (УМС); Галина Богаченко, керівник проектів та програм УМС; Іван Баликін, в.о. заступника завідувача кафедри теорії та історії держави і права; Інна Доляновська, заступник декана юридичного факультету, доцент кафедри державно-правових дисциплін.

Програма заходу об’єднала навчальні візити з метою вивчення європейського досвіду у сфері медіації, розробки та реалізації навчальних програм з медіації, а також зустріч оргкомітету. Учасники презентували свої університети, експерти з Університету Туріба (Латвія), Нідерландської Бізнес Академії (Нідерланди), Католицького університету Сан-Антоніо (Іспанія) ділилися власним досвідом. З представниками Міжнародного Інституту Медіації (Нідерланди) обговорили медіацію в міжнародній перспективі та вирішували кейси. Учасники детально розглянули поняття «медіація», вивчали структури професійних асоціацій медіаторів, законодавче регулювання медіації в країнах ЄС, роль та місце медіації у суспільстві. Партнери поділилися досвідом організації та реалізації магістерських навчальних програм з медіації.

До дискусії були залучені також медіатори-практики з Нідерландів, США, Латвії. 6 лютого команда проекту відвідала суд міста Бреда, де зустрілася із суддями та представниками бюро медіаторів. Учасники розробили та узгодили плани дій щодо започаткування магістерських програм з медіації в партнерських університетах та створення федерацій медіації в Україні, Грузії, Азербайджані. Паралельно проходили індивідуальні консультації, партнери обмінювались ідеями та враженнями. Фінальні презентації команд викликали жваві дискусії та допомогли узагальнити досвід, здобутий учасниками протягом тижня.

Оновлено: Понеділок, 20 травня 2019 17:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Перша зустріч консорціуму проекту MEDIATS