Зимовий вікенд – 2019 — Університет «КРОК»

Новини та події

Зимовий вікенд – 2019

12 лютого 2019 Новини та події

9 лютого 2019 року у Коледжі економіки, права та інформаційних технологій відбувся «Зимовий вікенд».

Це був чудовий сніжний день, який здивував нас кількістю рідних та друзів студентів-першокурсників, які прийшли у Коледж, щоб разом весело та цікаво провести час. Батьки, родичі та друзі наших студентів брали участь у різноманітних цікавих спортивних та інтелектуальних конкурсах, їли смажені сосиски та картоплю, а також отримували задоволення від атмосфери, яка панувала на подвір‘ї КЕПІТу. Окремо хочеться трошки розказати про зону кейтерінгу, яка працювала просто невпинно, дуже швидко і смачно. Керувала процесом найвідповідальніша людина у Коледжі. Вгадайте хто? Саме так, Сумбаєва Людмила Петрівна.

Дякуємо за настанови та поради, також за смачне лечо та запечену картопельку. А правою рукою у Людмили Петрівни була заступник директора Коледжу Гурінова Леся Олександрівна. Окрема подяка Степаненко Наталії В’ячеславівні за смачнющі кабачки із власної дачі, Плетенецькій Світлані Михайлівні за огірочки власного виробництва. Особлива вдячність також Кондес Тетяні Василівні, яка повністю керувала процесом змагань та виконувала роль головного судді змагань.

Дякуємо Некіз Тетяні Анатоліївні, що контролювала точки, не відходячи від посту до кінця заходу (присідати довелось і грітись чаєм). Дякуємо ЕКО «ЛОТОС» за колосальну допомогу, організацію та витримку. Дякуємо КМG за оперативну зйомку і красиві фоточки. Дякуємо СРК за настрій та музику. Дякуємо дівчатам-методистам деканату, які у свій вихідний теж долучились до нашого спортивно-родинного заходу і чергували на точках. Дякуємо батькам, гостям, студентам за те, що зібралися і самі для себе влаштували таке СУПЕРОВЕ свято!

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Зимовий вікенд разом з КЕПІТ / проект від ЕкоЛотос / 09.02.2019

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Вівторок, 12 лютого 2019 16:48
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зимовий вікенд – 2019