Туристична вітальня: проект кафедри туризму «Цілюща сила Карпат» — Університет «КРОК»
Версія для друку

Туристична вітальня: проект кафедри туризму «Цілюща сила Карпат»

08 лютого 2019 Новини та події

31 січня 2019 року студенти 1 курсу спеціальності «Туризм» у рамках програми «Школа професійного зростання для майбутніх фахівців туристичної сфери» познайомилися з проектом «Цілюща сила Карпат», який був започаткований кафедрою туризму у 2017 році. Його ініціаторами та ідейними натхненниками були Мелько Людмила Федорівна – завідувач кафедри туризму та Шпилька Світлана Василівна – автор і лідер інтернет-спільноти «Активний відпочинок зі змістом».

Уже два роки поспіль у кінці травня студенти спеціальності «Туризм», друзі та партнери кафедри відвідують унікальний куточок Карпатських гір – Гуцульщину, де знайомляться з природними та культурологічними особливостями регіону.

Туристичну вітальню проводили Мелько Людмила Федорівна та Щека Олександра – студентка 4 курсу спеціальності «Туризм», учасниця мандрівки 2018 року.

Людмила Федорівна розповіла про особливості маршруту, який включає ознайомлення учасників з природними особливостями краю (похід в гори) та етнографічну частину з відвідуванням унікальних музеїв та майстер-класів. Також було зазначено, що важливою складовою проекту є ознайомлення майбутніх фахівців з туризму з осередками агротуризму, що сприяє вже в студентський період формуванню професійних компетентностей.

Були продемонстровані прекрасні фото та відеоматеріали.

Щека Саша не тільки поділилася своїми враженнями як учасник поїздки, але й досвідом сходження на Говерлу, яке вона здійснила після завершення маршруту зі своїми друзями, продемонструвавши слухачам туристичної вітальні яскравий відеоролик.

Студенти 1 курсу слухали з глибоким зацікавленням і виявили бажання взяти в майбутньому участь у проекті.

Ведучі заходу висловили вдячність усім учасникам проекту, студентам, викладачам, особливо Іщенко Людмилі Володимирівні – начальнику Секретаріату Приймальної комісії, незмінній учасниці наших подорожей.

Особлива подяка друзям, партнерам Університету «КРОК» – організаторам, краєзнавцям та провідникам наших маршрутів: Світлані Шпильці, Олександру Титику, Василю Дячуку, які гостинно приймають та вчать професіоналізму своїм прикладом.

Щира подяка Мелько Людмилі Федорівні та Щека Олександрі за прекрасно проведену незабутню зустріч!

Оновлено: Вівторок, 19 лютого 2019 12:16