Туристична вітальня – «Знайомтесь – Італія» — Університет «КРОК»

Новини та події

Туристична вітальня – «Знайомтесь – Італія»

30 січня 2019 Новини та події

23 січня 2019 року в рамках проекту кафедри туризму «Я – мандрівник» студенти 1-3 курсів спеціальності «Туризм» бакалаврату та 3 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій стали учасниками захопливої розповіді Кудряшова Євгенія – студента 4 курсу («Туризм») – «Studente ucraino in Italia, або Мої враження від Еразмуса в місті Фоджа».

Женя поділився досвідом перебування в Італії протягом чотирьох місяців навесні та влітку 2018 року в рамках участі у програмі обміну студентами MOBIS, що дало змогу навчатися в Університеті міста Фоджа (регіон Апулія, Італія).

Протягом перебування в Італії Женя насправді закохався в цю країну! Крім навчання, студент розповів про туристичні родзинки. Разом з іншими студентами з різних країн світу він відвідав численні мальовничі та унікальні місця, деякі з яких є об'єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО: Неаполь, Помпеї, «труллі» Альберобелло, Матера, Сицилія, Мілан, Верона та Венеція тощо.

Наостанок кожному студенту Євгеній побажав успіхів та наснаги й наголосив на тому, що можливість навчатися за програмами обміну («Еразмус+», MOBIS) мають студенти, які перемагають у конкурсі, що проводиться двічі на рік Управлінням міжнародного співробітництва Університету «КРОК». Тобто участь у конкурсі може взяти кожен охочий!

Мелько Людмила Федорівна, завідувач кафедри туризму, подякувала Кудряшову Євгенію за неймовірну, пізнавальну розповідь та побажала усім майбутнім фахівцям з туризму багато подорожувати та не боятися втілювати свої мрії!

Оновлено: Середа, 30 січня 2019 13:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Туристична вітальня – «Знайомтесь – Італія»