КЕПІТ та ЕКО «ЛОТОС» завітали до всесвітньовідомої компанії «ДАНОН» — Університет «КРОК»

Новини та події

КЕПІТ та ЕКО «ЛОТОС» завітали до всесвітньовідомої компанії «ДАНОН»

28 січня 2019 Новини та події

Наприкінці 2018 року студентський актив Екологічного Клубу Однодумців «ЛОТОС» Коледжу економіки, права та інформаційних технологій отримав чудову нагоду відвідати столичний офіс компанії «ДАНОН» в Україні.

Зауважимо, що група компаній «Данон» в Україні є виробником і дистриб’ютором широкого асортименту продуктів харчування. Діяльність компанії в Україні зосереджена на виробництві молочних продуктів та дистрибуції продуктів дитячого харчування. Продукція компанії випускається під такими торговими брендами: «Активіа», «Актімель», «Живинка», «Простоквашино», «Простоквашино для малят», «Растішка», «Актуаль», «Даніссімо», «Смішарики». Бізнес дитячого харчування представлений в Україні компанією «Нутриція» з брендами «Nutrilon», «Milupa» та «Малиш».

Цього дня студенти познайомились з інноваційною екологічною політикою компанії «ДАНОН», з концепцією проекту «Зелений офіс», що успішно реалізується в Україні.

Модерацію зустрічі зі студентами здійснювала менеджер компанії з охорони навколишнього середовища – пані Юлія Расцвєтаєва. Було проведено екскурсію простором «зеленого офісу», викладено інформацію щодо провідних засад концепції екологічної політики компанії, окреслено її стратегічні напрямки.

Особливо приємно відзначити, що в офісах «ДАНОН» в Україні запроваджено комплексне управління відходами, зокрема відповідальне поводження з відходами упаковки та популяризація сортування сміття. Так, у рамках системного сортування сміття з лютого 2018 року тільки в головному офісі перероблено 15 тонн пластику і 18 тонн паперу.

Гостинна, позитивна атмосфера, бездоганна екологічність, турбота про співробітників та яскравість – це ті риси, що вирізняють атмосферу цього чудового офісу. Лідери ЕКО «ЛОТОС» та Студентської ради Коледжу мали змогу отримати відповіді на всі свої запитання, поділитися вже значним досвідом екологічної поведінки, що впроваджується в Коледжі. Не обійшлося й без смачних подаруночків для студентів – «Активіа», позитивні сувеніри. Також приємною несподіванкою цього дня стала зустріч з випускницею Коледжу 2018 року, чудовою лідеркою Студентської ради Коледжу, а нині – співробітницею компанії «ДАНОН» Катериною Клименко. Передаємо їй наші щирі вітання.

Адміністрація Коледжу та студенти – учасники зустрічі висловлюють вдячність за прецікаву зустріч менеджерові компанії з охорони навколишнього середовища – пані Юлії Расцвєтаєвій та бажають подальшого процвітання компанії «ДАНОН» в Україні.

Пропонуємо переглянути фотозвіт

Eкскурсія до компанії DANONE / КЕПІТ / 20.12.2018

 

Університет «КРОК» на Flickr.com – зручні фотозвіти для Вас!

Оновлено: Четвер, 31 січня 2019 08:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » КЕПІТ та ЕКО «ЛОТОС» завітали до всесвітньовідомої компанії «ДАНОН»