Січневі заходи кафедри теоретичної та прикладної економіки — Університет «КРОК»

Новини та події

Січневі заходи кафедри теоретичної та прикладної економіки

21 січня 2019 Новини та події

19-20 січня 2019 року лабораторія управління майном та капіталом кафедри теоретичної та прикладної економіки вдруге проводила тренінг «Активні громадяни: управління інвестиційними проектами місцевих громад», який здійснюється від British Council фасилітаторами – громадська організація «Клуб економістів».

Учасниками тренінгу стали викладачі різних вищих навчальних закладів міста Києва – КНЕУ ім. В. Гетьмана, КНТЕУ, НТУ та інших, а також співробітники, викладачі та студенти нашого Університету – кафедр теоретичної та прикладної економіки, національної економіки та фінансів. Усі разом вирішували стратегічні і тактичні завдання, що передбачалися програмою заходу, брали участь у роботі творчих груп і команд.

Окрема подяка за проведення заходу – тренерам Вірі Усик та Ганні Скитьовій, які зуміли зацікавити і згуртувати аудиторію учасників, націлити на досягнення конкретних результатів для різних громад, слідувати алгоритму дій, які приведуть до досягнення поставлених цілей.

Варто зазначити, що тренінг став уже третім з циклу заходів, які проводить лабораторія управління майном та капіталом. Після проведеного у грудні авторського міні-тренінгу «Управління доходною нерухомістю» на лютий заплановано семінар «Ринок нерухомості в умовах девальвації гривні» та низку інших заходів. Семінари та тренінги сприяють залученню студентів та викладачів кафедр факультету економіки та підприємництва «КРОКу», інших ВНЗ нашого міста до розгляду та практичної апробації цікавих і гострих питань теоретичної та прикладної економіки.

Після завершення тренінгу «Активні громадяни: управління інвестиційними проектами місцевих громад» його учасники розходилися трохи втомленими, але задоволеними і творчо неспокійними. Отже, активних громадян, які сприятимуть змінам у своїх осередках, стало більше. Приємно і важливо те, що руху суспільства вперед сприяє і наш «КРОК».

Віктор Дзюбко,
завідувач лабораторії управління
майном та капіталом кафедри
теоретичної та прикладної економіки

Оновлено: Середа, 23 січня 2019 11:03
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Січневі заходи кафедри теоретичної та прикладної економіки