Університет «КРОК» та КЕПІТ долучились до церемонії нагородження в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації — Університет «КРОК»

Новини та події

Університет «КРОК» та КЕПІТ долучились до церемонії нагородження в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації

17 грудня 2018 Новини та події

7 грудня 2018 року в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації відбулося урочисте нагородження та підбиття підсумків змагань, присвячених Дню захисника України, та студентського турніру з інтелектуальних ігор «STIG – 2018» з нагоди Міжнародного дня студентів.

У заходах брали участь команди вищих навчальних закладів, що розташовані в Шевченківському районі м. Києва.

Організатором урочистостей виступив відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Цього дня до затишної актової зали адміністрації завітали представники команд-учасниць вищеозначених заходів – переможці, викладачі, студенти, партнери. Зокрема, серед учасників урочистостей були присутні представники Київського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою; політико-правового коледжу АЛСКО; Коледжу Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана; Київського коледжу зв’язку; Київського індустріального коледжу; Коледжу мистецтв та дизайну Київського національного університету технологій та дизайну; Першого київського медичного коледжу; Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка; Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана та лідерів шкільного самоврядування Шевченківського району.

Під час церемонії нагородження керівник апарату Шевченківської РДА В.П. Царан відзначив кожного з переможців та призерів кубками, медалями, грамотами та різними заохочувальними подарунками. Радіємо, що серед володарів почесного диплома про участь у студентському турнірі з інтелектуальних ігор «STIG – 2018» є команда Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК» під надихаючою назвою «Кульбабки». Щиро вітаємо наших студентів з нагородою!

Почесну місію нагородження партнерів студентських змагань здійснювала начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Шевченківської РДА Ю.М. Шевцова. З особливою приємністю повідомляємо, що почесними дипломами «за сприяння у проведенні студентського турніру з інтелектуальних ігор «STIG – 2018» відзначено директора Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК» Л.П. Сумбаєву, а також директора Центру розвитку кар’єри Університету «КРОК» О.Ф. Карлова.

Адміністрація Університету «КРОК» і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій висловлює вдячність Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації за почесні нагороди. Щиро сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Оновлено: Вівторок, 18 грудня 2018 14:55
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Університет «КРОК» та КЕПІТ долучились до церемонії нагородження в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації