Новий рік кожній дитині! — Університет «КРОК»

Новини та події

Новий рік кожній дитині!

17 грудня 2018 Новини та події

14 грудня 2018 року студенти Університету «КРОК» та директор департаменту зі студентських питань Олександр Карапетян подарували свято діткам, які потрапили у скрутні життєві обставини і перебувають у Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ».

Минулої п’ятниці студенти Університету – Хицко Катя (голова Студентського благодійного товариства «Серце в долоньках»), Мороз Тетяна, Кананихін Артур, Григорець Настя та Шапатайло Альона разом із директором департаменту зі студентських питань Олександром Карапетяном завітали до Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ».

Дід Мороз, Снігуронька та феї подарували справжній вихор позитивних емоцій для діточок: вони разом розмальовували ялинкові прикраси, танцювали, відгадували загадки, співали пісень. Дід Мороз привітав дітей зі святом та подарував усім подарунки. Посмішки на обличчях дітей свідчили про непідкупну радість та задоволення від маленького свята.

Заступник головного лікаря щиро подякував нашим студентам та Олександру Карапетяну і висловив сподівання на подальші зустрічі, адже кожна дитина заслуговує на свято незалежно від обставин і місця, в яких знаходиться.

Оновлено: Вівторок, 18 грудня 2018 14:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Новий рік кожній дитині!