Новини Лабораторії інформаційних технологій ННІІКТ — Університет «КРОК»

Новини та події

Новини Лабораторії інформаційних технологій ННІІКТ

11 грудня 2018 Новини та події

У листопаді 2018 року відбулася науково-практична конференція молодих учених, присвячена актуальним питанням сучасної науки та практики, на якій студенти ННІІКТ Хазанжеєв К.Г., Ризо В.Д., Цибенко Р.С. під керівництвом Дворниченка М.В. представили абсолютно новий підхід у сфері освіти за допомогою технології доповненої реальності (Augmented Reality).

Доповнена реальність (Augmented Reality) – це доповнення цифровими об’єктами реального світу за допомогою різних гаджетів. Казкові історії з фантастичних фільмів стають реальністю. Тепер при використанні мобільного додатка, розробленого та реалізованого Хазанжеєвим К.Г., Ризо В.Д., Цибенко Р.С., можна візуалізувати нудні чорно-білі 2D-зображення у підручниках у яскраві 3D-об’єкти, які дають значно більше уявлення щодо природи речей, що вивчаються. Так, застосовуючи мобільний додаток, навівши телефон на картинку із зображенням моделі фулеренів у підручнику з хімії, ми бачимо в реальному часі її перетворення на яскравий 3D-об’єкт, що оживає на екрані нашого телефона.

Побажаємо молодим ученим, студентам ННІІКТ Хазанжеєву К.Г., Ризо В.Д., Цибенко Р.С., багато нових звершень та успіхів у подальшій науковій діяльності.

Більше інформації щодо додатка з доповненої реальності чекайте в наступних новинах Лабораторії інформаційних технологій ННІІКТ.

Оновлено: Четвер, 13 грудня 2018 10:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Новини Лабораторії інформаційних технологій ННІІКТ