Засідання Англійського клубу Університету «КРОК» — Університет «КРОК»

Новини та події

Засідання Англійського клубу Університету «КРОК»

10 грудня 2018 Новини та події

3 грудня 2018 р. відбулося чергове засідання Англійського клубу Університету «КРОК». Цього разу в центрі уваги були проблеми, актуальні у всі часи. Що таке бути людиною? Що робить нас людьми? Які цінності ми вважаємо такими, без яких особистість не в змозі відбутися як така?

Розпочали захід самі студенти, які розділилися на групи. Кожна група створювала свій Mind-Map під назвою та представляла аргументацію, чому саме це бачення притаманне їхньому уявленню про людину, яка гармонійно існує у Всесвіті.

Speaker of the Day пан Ос Бхарті, письменник та бізнесмен (Індія), презентував свій вимір та бачення цієї проблеми з огляду на власний досвід мультикультурного освоєння світу.

У своєму виступі запрошений гість сконцентрував увагу на уявленнях про людину – від Аристотеля до сьогодення, наголосивши на позачасовості та вічності цього питання. Кожному з нас доводиться відповідати на, здавалося б, прості питання, що, проте, потребують непростих відповідей, які постали та будуть поставати перед нинішніми та майбутніми поколіннями.

Пан Ос Бхарті зосередився на тих викликах, які поставали перед молодими людьми усіх часів та народів. Чого ти хочеш? Чого ти прагнеш? Що ти любиш? Чого ти боїшся і як позбутися цього страху бути самим собою? Як зробити перший крок у нове, невідоме? Як вміти концентрувати та генерувати успіх у самому собі?

Слухачі виявили свою зацікавленість у тому, наскільки захопливим може бути пошук відповіді на прості запитання. Зокрема, на питання: як бути людиною?

Оновлено: Вівторок, 11 грудня 2018 09:24
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Засідання Англійського клубу Університету «КРОК»