Місяць екології в Коледжі: ЕКО «ЛОТОС» провів акцію «День врятованого дерева» — Університет «КРОК»

Новини та події

Місяць екології в Коледжі: ЕКО «ЛОТОС» провів акцію «День врятованого дерева»

04 грудня 2018 Новини та події

21 листопада 2018 року ЕКО «ЛОТОС» провів традиційну акцію Місяця екології – День врятованого дерева. Завдяки зусиллям наших екологічних активістів та волонтерів кожен «КРОКівець» мав змогу зробити реальний внесок у захист навколишнього середовища, здавши будь-яку кількість використаного паперу.

Загальними зусиллями нашої дружної «КРОКівської», колежанської родини було зібрано 934 кг макулатури та збережено 15 дерев! Адже 60 кг зібраної для вторинної переробки макулатури – це одне збережене від вирубки дерево.

Найактивнішими учасниками акції зі збору макулатури були студенти І курсу КЕПІТу. У загальному рейтингу серед груп I курсу трійку лідерів за кількістю зібраної макулатури займають: ІПЗР – зібрали 395 кг; КН – зібрали 344 кг; ІПЗІ – зібрали 195 кг. Щиро вітаємо студентів цих груп з таким досягненням!

Найактивнішим учасникам акції ЕКО «ЛОТОС» приготував різноманітні солодкі смаколики, а також наші студенти отримали чудову нагоду зробити красиві пам’ятні фото біля яскравої та креативної фотозони.

Адміністрація Коледжу економіки, права та інформаційних технологій щиро вдячна всім небайдужим, хто долучився до проведення акції. Особлива подяка висловлюється студентам І курсу КЕПІТу за їхнє відповідальне ставлення до питання збереження навколишнього середовища. Також щиро дякуємо проф. Маруховській О.О. за підтримку акції та передачу макулатури на вторинну переробку.

Дякуємо активістам та волонтерам Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» за натхненну, відповідальну та наполегливу роботу.

Оновлено: Четвер, 06 грудня 2018 09:59
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Місяць екології в Коледжі: ЕКО «ЛОТОС» провів акцію «День врятованого дерева»