Завідувач кафедри управлінських технологій взяв участь у засіданні Науково-методичної комісії з управління, бізнесу та права Науково-методичної ради Міністерства освіти та науки України — Університет «КРОК»

Новини та події

Завідувач кафедри управлінських технологій взяв участь у засіданні Науково-методичної комісії з управління, бізнесу та права Науково-методичної ради Міністерства освіти та науки України

27 листопада 2018 Новини та події

21 листопада 2018 року завідувач кафедри управлінських технологій Алькема В.Г. взяв участь у засіданні Науково-методичної комісії з управління, бізнесу та права Науково-методичної ради Міністерства освіти та науки України на тему: «Стандарти вищої освіти: час затвердження».

Віктор Григорович Алькема, як член Науково-методичної комісії з управління, бізнесу та права Науково-методичної ради Міністерства освіти та науки України, а саме підкомісії зі спеціальності 073 «Менеджмент» взяв участь у засіданні на якому аналізувалась робота підкомісій НМК з розробки стандартів вищої освіти.

Під час засідання значну увагу було присвячено питанню, пов'язаному з фаховою експертизою стандартів магістра і доктора філософії з економічних та управлінських спеціальностей. Окрім того, обговорювались процеси та процедури розробки, експертизи (фахової та науково-методичної), громадського обговорення та затвердження стандартів.

З доповіддю виступив Генеральний директор директорату вищої освіти та освіти дорослих Шаров О.І. По закінченню засідання було поставлено нові завдання для членів Науково-методичної ради Міністерства освіти та науки України щодо завершення роботи по розробці і затвердженню стандартів магістра і доктора філософії.

Оновлено: Вівторок, 27 листопада 2018 14:17
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Завідувач кафедри управлінських технологій взяв участь у засіданні Науково-методичної комісії з управління, бізнесу та права Науково-методичної ради Міністерства освіти та науки України