Викладачі кафедри теоретичної та прикладної економіки зустрілись зі студентами Київського механіко-технологічного коледжу — Університет «КРОК»

Новини та події

Викладачі кафедри теоретичної та прикладної економіки зустрілись зі студентами Київського механіко-технологічного коледжу

19 листопада 2018 Новини та події

19 листопада 2018 року викладачі кафедри теоретичної та прикладної економіки Університету «КРОК» В. Дзюбко та В. Андрєєва зустрілись зі студентами Київського механіко-технологічного коледжу.

Метою зустрічі була професійна орієнтація студентів Коледжу, інформування про особливості та переваги навчання в Університеті «КРОК». Викладачі розповіли про компетентності, а також про можливості працевлаштування, які відкриваються перед випускниками спеціальностей «Економіка» і «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Слід зазначити, що проведенню профорієнтаційного заходу сприяла колишній очільник Коледжу, а нині – декан факультету економіки та підприємництва Університету «КРОК» Надія Дмитрівна Кахута.

Сподіваємося, що КРОКівська родина поповниться новими студентами, зокрема випускниками Київського механіко-технологічного коледжу.

Оновлено: Вівторок, 20 листопада 2018 13:47
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Викладачі кафедри теоретичної та прикладної економіки зустрілись зі студентами Київського механіко-технологічного коледжу